in

Deze man vertelt openhartig zijn verhaal van zijn transitie van vrouw naar man

Tegenwoordig komen wij heel veel mannen en vrouwen tegen die zichzelf transformeren van man naar vrouw of van vrouw naar man. En Charlie is namelijk een van deze mensen die zichzelf getransformeerd heeft. Hij is geboren als vrouw en heeft een ongelooflijke transformatie gemaakt naar man.

Transitie van vrouw naar man

Charlie Allen uit Glasgow deelt op social media openhartig zijn verhaal van zijn transitie van vrouw naar man. Op zijn 20e begon hij zijn transitie na jarenlang als ‘normaal’ tienermeisje door het leven te zijn gegaan, compleet met make-up, valse wimpers en haar extensies.

In 2017 begon Charlie te twijfelen aan zijn gender en na het knippen van zijn haar, begon Charlie aan zijn medische transformatie met het mannelijke hormoon testosteron. Na een borstverwijdering in 2019 koos hij ook voor baardtransplantatie in 2020, waar doktoren haar van zijn achterhoofd in zijn gezicht plaatsen om zo baardgroei te stimuleren.

@charlieallan164 Replying to @Sabrina 🌿 #beardtransplant #hairgraft #results #skinfade ♬ original sound – Charlieallan164

Influencer

Charlie is door de jaren heen uitgegroeid tot een influencer op social media en verscheen zelfs in een datingshow op MTV. Volgens Charlie trok hij naar social media om te laten zien dat mensen die naar een ander geslacht willen transitioneren ook gelukkig kunnen zijn, wat zowel een heleboel negatieve als positieve reacties opwekt.

“De houding is zeker verbeterd. Ik denk dat jongere mensen vaak een stuk ruimdenkender zijn. We gaan vooruit.” aldus Charlie. De negatieve reacties komen volgens hem meer uit ‘angst’ en hij trekt zich deze niet persoonlijk aan. Charlie en zijn vriendin Lauren zijn inmiddels een grote naam op social media en hebben zelfs hun eigen YouTube kanaal. Charlie’s boodschap luidt dan ook: “Ongeacht de minderheidsgroep waartoe je behoort, je kan altijd gelukkig, gezond en succesvol zijn!”

@charlieallan164 3 surgerys and some hair growth πŸ•ΊπŸ» #ftm #transgender #topsurgery #glowup ♬ curious/furious – WILLOW
@charlieallan164 I think i mighta won this one #glowup #5years #shine #transgender #musicAd ♬ golden hour – JVKE

Bron: YouTube

Beeld: TikTok @charlieallan164

Maak kennis met de extreem heetste moeders!

Maak kennis met deze extreme bloedmooie moeders!

Polyamoreus koppel reageert terug op wrede trollen