in ,

WTFWTF LOLLOL

Blinde man beschuldigd van staren naar vrouw in de sportschool

Beeld: YouTube @Blind Surfer Pete Gustin

Een blinde man genaamd Pete Gustin is een Amerikaanse stem en acteur op het scherm. Verder is hij ook een fervente surfer, skateboarder en wakeboarder. En hij heeft namelijk het moment onthuld waarop hij werd beschuldigd van staren naar een vrouw in de sportschool.

De blinde man

De Amerikaan heeft een enorme aanhang op sociale media, met alleen al 1,29 miljoen abonnees op YouTube. Hoewel hij online misschien wel bekend staat als de man die zich door zijn blindheid niet laat weerhouden om avontuurlijke dingen te doen. Is hij niet zo herkenbaar in de sportschool. Hij plaatste een video over een ontmoeting negen maanden geleden, die onlangs weer online is opgedoken, over hoe hij werd genoemd omdat hij een engerd was. “Ik ben blind. Als je weet wat die twee woorden betekenen, dan ben je veel slimmer dan het meisje dat in de sportschool tegen me schreeuwde”, legde Gustin uit in de clip.

“Ik sta daar een triceps-pushdown-oefening te doen. En aangezien ik niet kan zien, staar ik gewoon in de ruimte terwijl ik mijn ding doe. “Halverwege een set hoor ik voetstappen die in mijn richting lijken te komen en steeds dichterbij komen. “Totdat deze vrouw ineens recht in mijn gezicht zegt ‘ik ben hier niet gekomen om naar te staren’. ‘Ohhhh, het spijt me, ik ben blind’, zeg ik tegen haar.” Ondanks dat hij zijn handicap aan de vrouw had onthuld, antwoordde ze dat ze niets om zijn blindheid gaf en zei ze hem opnieuw te stoppen om naar haar te staren.

Absoluut blind

Ze stormde weg en kwam terug met de manager. Pete haalde zijn identiteitskaart tevoorschijn waaruit bleek dat hij absoluut blind is. Volgens Pete reageerde de manager met: “Oké, maar je kunt andere sportschoolleden nog steeds niet ongemakkelijk maken door naar ze te kijken.” Hoe… hoe zou hij weten of hij naar iemand staarde als hij die persoon niet kan zien. Het is volkomen verwarrend hoe iemand dat scenario niet kan bevatten. Als je naar zijn video hebt geluisterd en je hebt afgevraagd waarom hij zo bekend klinkt, komt dat omdat hij een stemacteur is voor enkele van de grootste tv-netwerken in de VS. Hij heeft voice-over gedaan voor CBS, Fox News, ESPON, NFL, Cartoon Network, Fox, Comedy Central en de Major League Baseball.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @Blind Surfer Pete Gustin

5-Jarige van school gestuurd: haar ouders zijn een koppel van hetzelfde gender

Koppel die zussen zouden kunnen zijn doet DNA-test: resultaat is bekend!