in

Dit zijn mensen die spijt zullen hebben van hun wenkbrauwen

Beeld: Pexels

Iedereen heeft de vrijheid om op zijn eigen manier mode te maken. Maar sommige mensen hebben het wel te bond gemaakt. Zo heb je vrouwen die op een meest bizarre manier hun wenkbrauwen “mooier” gemaakt hebben.

Waar is het mis gegaan?

Iedereen die naar de beelden kijkt zal zich ongetwijfeld afvragen waar het mis gegaan is. Op zijn zacht gezegd zien de personen, die hun wenkbrauwen op een bizarre hebben bewerkt, er minder mooi uit. Een bekende slagzin luidt als volgt: wie zijn neus schendt, schendt zijn aangezicht. Maar dat gaat ook op voor je wenkbrauw. Dit is jammer omdat als er een foto van je gemaakt wordt, je voor eeuwig op een belachelijke manier ben vastgelegd. Het is dus zaak dat je goede nota neemt van wat het met zich meebrengt als je op een onverantwoorde manier omgaat met je wenkbrauwen.

YouTube @ Worst Things Ever

Je wenkbrauwen zeggen iets over jezelf

Je wenkbrauwen zeggen iets over jezelf. Iemand wiens wenkbrauwen grappig eruit zien, wordt niet serieus genomen. Wees dus bewust van het effect wat dit met zich meebrengt. Als je van plan ben om te epileren of iets dergelijks, is het goed om schoonheidsspecialist te raadplegen. Op die manier wordt je op een professionele manier begeleidt en zet je jezelf niet voor schut.

Wist je dat?

Los van het feit dat je wenkbrauw iets over jezelf zegt, zijn er ook andere markante feiten. Zo is het volgens een studie moeilijk om iemand te herkennen zonder wenkbrauwen. Ze spelen dus een belangrijke rol om herkend te worden. Een ander opmerkelijke weetje van wenkbrauwen is dat ze een levensduur hebben van vier maanden. Na een periode van vier maanden beginnen de haartjes zich weer te verversen. Zorg ervoor dat je op een verantwoordelijke manier omgaat met je wenkbrauwen. Dat is zeker niet veel gevraagd.

Bron: The laughclub

Beeld: YouTube

10 feiten die moeilijk te geloven lijken maar toch helemaal waar zijn

Vrouw heeft haar vriend met wie ze al jaren samen is nog nooit gezoend