in

Stel laat discussie op social media oplaaien: ‘Ons huwelijk heeft regels’

Een jong pasgetrouwd stel is viraal gegaan op social media nadat ze enkele gewoontes uit hun huwelijk deelden.

Discussie op social media

Jaden en Andy McGrew uit Dallas delen op TikTok enkele van hun huwelijksgewoonten. Volgens de vele opmerkingen die zij kregen zijn hun ‘richtlijnen’ echter overdreven. Enkele van deze gewoontes zijn dat ze hun live locatie en wachtwoorden delen, ze geen geheimen voor elkaar hebben en dat het alleen met het andere geslacht verboden terrein is in hun huwelijk.

“We kregen reacties op meerdere video’s die we plaatsten over enkele van de dingen die we zeiden dat we doen”, aldus Jaden McGrew. Het barstte los met reacties van overige TikTok gebruikers: “Hoe vaak checken jullie dat spul? Het hebben is één ding, elkaar de hele tijd controleren klinkt als een vertrouwensprobleem.” vond iemand. Een ander merkte op: “Zeg me dat je elkaar niet vertrouwt zonder te zeggen dat je elkaar niet vertrouwt.”

@jadenandandy Replying to @vizslaalaziv no hate pls 🥵🥵 it’s just what works #couples #marriage #dating #relationshipgoals #shortking #tallqueen #couplescomedy #marriedlife ♬ Rich Flex Carter Walsh Remix – CarterWalsh

Praktisch

De McGrews zeggen dat de regels hebben bewezen voor hun huwelijk te werken. “Dit zijn dingen die we in onze relatie in de loop van de tijd en uit ervaring zijn overeengekomen”, zegt Jaden. “We zijn nooit echt gaan zitten en kwamen met ‘regels’ op de proppen, maar dat lijkt te zijn hoe mensen het hebben geïnterpreteerd.” voegt ze eraan toe. De McGrews geven aan dat ze allebei Christen zijn en dat hun huwelijk “geworteld is in geloof, maar zei dat deze gewoonten niet alleen gebaseerd zijn op hun religie. “Hoewel we geloven dat het huwelijk de grootste verbintenis is die iemand kan aangaan en we ons huwelijk willen beschermen, zijn geen van de dingen die in de video worden genoemd uitsluitend gebaseerd op ons geloof.” zegt Jaden.

“Het delen van de locatie is bijvoorbeeld gewoon praktisch en stelt ons in staat om bij elkaar in te checken zonder op een reactie te hoeven wachten.” aldus de kersverse echtgenote. Toch zijn er ook mensen op TikTok die de richtlijnen van het jonge stel toejuichen: “Ik heb het gevoel dat dit allemaal normale dingen zijn”, merkte een persoon op. Een ander zei: “Dat zijn verstandige beslissingen.” Een andere persoon schreef: “Deze dingen zijn controversieel? Hier dacht ik dat ze gewoon praktisch waren”.

@jadenandandy Did not realize these would cause such a fuss on tiktok 😂😂 #couples #marriage #dating #relationship #relationshipgoals #couplesgoals #marriedlife #music #viral #us ♬ Come Here Come Here Com Here – SNC

Bron: Zita.be

Beeld: TikTok @jadenandandy

Comedian laat vrienden laxeermiddel drinken tijdens voetbalwedstrijd

Bruidegom verschijnt in een dode kist op huwelijk!

Bruidegom verschijnt in een doodskist op huwelijk!