in

Vrouw neemt ongewone stap en geeft borstvoeding aan haar man

Een vrouw nam haar toevlucht tot TikTok om uit te leggen waarom ze haar man aanlegde om borstvoeding te geven.

Borstvoeding aan man

In een video legt Jennifer uit waarom ze haar man borstvoeding gaf. “Er zijn enkele dingen in het huwelijk en het krijgen van baby’s waar je gewoon niet op kunt voorbereiden. En dit is er ÊÊn van. Dit weekend begon ik pijn te krijgen in mijn rechterborst… Ik geef borstvoeding, dus ik dacht dat het een verstopt melkkanaal was, wat vaak voorkomt bij sommige mensen.” begon ze. “Maar ik kreeg koorts en het bleek mastitis te zijn, dus ik kreeg antibiotica.”

De medicatie, warme doeken en ook met Epsomzout baden schenen niet te helpen waardoor Jennifer online begon te zoeken naar een oplossing. Hierbij stuitte ze op een ongewoon idee. Ze legde uit: “Ik vond dit artikel – omdat ik maar bleef Googelen – waarin stond dat je partner de verstopping eruit zou moeten zuigen.” Volgens Jennifer heeft zij noch haar man een fetish als het hierom gaat. Ze zagen het als enige uitweg omdat hun baby niet genoeg melk meer kreeg door de verstopping.

@jenniferandtoni Dont knock it til you try it đŸ¤Ŗ #breastfeedingmoms #breastfeedingjourney #breastfeeding #postpartumjourney #breastfeedingishard #breastfeedingthoughts #cloggedmilkduct #cloggedmilkducts #momlifeiscrazy #momlifebelikethis #momlifebelikethat #postpartum #postpartumlife #marriedwithchildren â™Ŧ original sound – Jennifer and Toni

Kokhalzen

Jennifer’s echtgenoot was bereid om haar te helpen, alhoewel hij haar wel waarschuwde dat hij kon kotsen van de bezigheid. “We pakten een kom en gingen aan de zijkant zitten, zodat hij het kon uitspugen.” zegt Jennifer. Gelukkig leek het zuigen van haar man het probleem op te lossen, hoewel het mogelijk op lange termijn psychische schade kan hebben veroorzaakt.

“Ik voel me alsof ik PTSS heb. Het werkte. Hij maakte de verstopping vrij. Ik voel me alsof ik jullie nu niet recht in de ogen kan kijken.” verklaart Jennifer achteraf. Haar man zou het in het begin ‘zoet’ gevonden te hebben, maar toen het melkkanaal ontstopte begon hij te kokhalzen.”Ik heb het gevoel dat we voor het leven een band hebben.” zegt Jennifer over de hele gebeurtenis.

@jenniferandtoni The sh!t us moms go through. Happy mother’s day… đŸĨ´đŸ¤Ŗ #momslife #momcontent #breastfeedingmom #cloggedmilkducts â™Ŧ original sound – 🖤 đ’Ĩ𝑒𝓈𝓈🖤

Bron: http://Ladbible.com
TikTok: @jenniferandtoni

Moeder geschokt na betrappen ‘goede vriendin’ bij borstvoeding van haar pasgeboren baby

kleinkind

Vrouw onthult: “Mijn moeder wil mij laten betalen om fulltime op haar eigen kleinkind te passen”