in

Influencer onthult hoe ze haar ‘babyface’ volledig transformeerde om een perfect gevormde kaaklijn te krijgen

kaaklijn
Beeld: Instagram @katee.bartlett

Een influencer verteld hoe ze haar gezicht ‘gratis’ afslankte en eindelijk van haar babywangetjes afkwam om zichzelf een perfect gevormde kaaklijn te geven. En dit alles deed ze ondanks haar gewichtstoename zonder cosmetische ingrepen.

Perfecte gevormde kaaklijn

Kate Bartlett, uit New York City, werd van de ene op de andere dag een TikTok-sensatie na het delen van haar video ‘What I Spend in a Day As a Fashion Student in New York’. Nu gebruikt de 22-jarige social media influencer haar platform om beauty tips en trucs te geven aan haar meer dan 1,3 miljoen volgers. Kate vertelde onlangs hoe ze van mollige wangen naar een slankere kaaklijn ging. Ze beweerde dat ze door slechts twee dingen consequent te doen haar gezichtsvorm volledig veranderde en van haar ‘onzekerheid’ afkwam.

In een viraal filmpje, dat tot nu toe al meer dan 1,3 miljoen keer bekeken is, legt ze uit hoe ze ‘gratis’ de vorm van haar gezicht heeft veranderd. Ze deelde before en after foto’s van haar gezicht en zei: “Dit is precies hoe ik mijn gezichtsvorm heb gekregen… En het beste is dat het geen geld kost. In het commentaargedeelte deelde ze ook dat ze op de foto’s na meer woog. Kate begon haar kijkers een waarschuwing te geven en merkte op dat haar leeftijd een rol speelde.

@katebartlett my baby face has always been my biggest insecurity and trust me i have tried every technique, product, machine, EVERYTHING. this is what i found has been most effective for me! #jawline #jawlinehack #faceshape ♬ original sound – kate bartlett

Technieken

Naarmate ik ouder werd, verloor ik wat van mijn babyface, maar het afgelopen jaar heb ik twee technieken toegepast die de vorm van mijn gezicht en mijn kaaklijn drastisch hebben veranderd,’ legde ze uit. Haar eerste tip om je gezicht slanker te maken is om veel water te drinken. En hoewel ze zei dat het ‘voor de hand liggend’ leek, merkte ze op dat ze kon ‘garanderen’ dat je babyface binnen ‘één dag’ verdwenen zou zijn. Je zult zien dat je gezicht binnen een dag slanker is, dat garandeer ik je,’ zei Kate.

De 22-jarige social media mogul zei dat haar tweede tip de ‘belangrijkste’ was. Voor deze techniek heb je alleen ‘je vingers’ nodig en een vochtinbrengende crème naar keuze. Elke ochtend en elke avond neem ik een beetje vochtinbrengende crème en smeer het op mijn wangen en kaaklijn, neem mijn knokkels en masseer het gewoon zo,’ zei ze terwijl ze de gezichtstechniek demonstreerde. Kate gaf zichzelf een massage door haar knokkels in een opwaartse beweging op haar wangen en kaak te drukken. Ik masseer omhoog en rond de hoek van je kaak. Ik doe dit ongeveer 10 keer op mijn kaak en 10 keer op mijn jukbeenderen,’ zei ze. Probeer dit een week lang te doen en ik garandeer je dat je resultaat zult zien.

Bron: Dailymail

Beeld: TikTok @katebartlett

huiszoeking

Agent gearresteerd voor het heimelijk fotograferen van een vrouw in haar beha tijdens een huiszoeking

horrorfilm

Netflix-fans zijn ‘ontzettend geschrokken’ van de ‘verontrustende’ nieuwe horrorfilm Tin And Tina