in

Politieagent als klant aanwezig wanneer overvallers tandartspraktijk binnenvallen

Een tandarts werd opgeschrikt door een brutale bende, maar gelukkig had hij niemand minder dan een politieagent in zijn stoel!

Tandartspraktijk beroven

Voor sommige mensen is een bezoek aan de tandarts genoeg reden om met zenuwen en angst de behandelkamer in te stappen. Het zweet stond deze keer niet op de patiënt zijn voorhoofd, maar bij de tandarts zelf toen gewapende mannen zijn praktijk binnen drongen. De agent die op dat moment geen dienst had, is op de beelden van een bewakingscamera in de praktijk te zien terwijl hij op heldhaftige wijze worstelt met een van de mannen.

Militaire politie

Gelukkig was de 46-jarige man die onderdeel uitmaakt van de militaire politie-eenheid in Brazilië die dag aanwezig en kon een ergere afloop voorkomen worden. In de comments van de video die op Twitter gedeeld werd sprak men zich uit over de heldhaftige manier waarop de agent te werk ging. “Wat een held” zei iemand. Andere waren van mening dat het op een scène uit een film leek. Wij vragen ons af wat er voor kostbaars in de praktijk van een tandarts kan liggen dat zoiets opmerkelijks kon gebeuren.

Bron: Mancho.be

Twitter: @TheFigen_

lintwormen

Man gaat naar ziekenhuis met verkoudheid en ontdekt dat hij vol met beestjes zit onder zijn huid”

overleven met wijn

Vermiste vrouw overleeft 5 dagen in wildernis met fles wijn en lolly’s