in

Man wekt verontwaardiging nadat hij zichzelf filmt, terwijl hij naar de voorkant van het vliegtuig sprint zodra het landt

vliegtuig
Beeld: Instagram

Een man heeft laten zien hoe hij niet blijft rondhangen zodra zijn vliegtuig aankomt op de plaats van bestemming. Hij springt op om ervoor te zorgen dat hij als een van de eersten uitstapt.

Uit vliegtuig sprinten

Zodra het vliegtuig naar de stand taxiet, komen de mensen uit hun stoel en staan in de rij om uit te stappen. Het is eigenlijk nog niet eens aangekomen. Toch, terwijl velen liever gewoon wachten en op een ordelijke en ontspannen manier uitstappen, kan niet iedereen dat. Als we ze het voordeel van de twijfel geven, hebben ze misschien haast voor een aansluitende vlucht of zo, maar waarschijnlijk zijn ze gewoon ongeduldig. De video van een Instagram-gebruiker over zijn eigen pogingen om ‘me first’ het vliegtuig uit te komen is viraal gegaan en sommige mensen zijn daar echt niet blij mee. De video is getiteld: “POV: je hebt 0 geduld als je uit een vliegtuig stapt.”

In de video is te zien hoe het lampje van de veiligheidsgordel afgaat tijdens een vlucht, waardoor de passagier naar zijn*** grijpt en langs een heleboel mensen rent om naar de voorkant van het vliegtuig te gaan. Het is bijna indrukwekkend, gezien het feit dat hij achteraan in het vliegtuig zit en uiteindelijk, maar achter een paar mensen helemaal vooraan belandt. Goed gedaan – je staat als eerste in de rij voor de beveiliging. In het bijschrift voor zijn volgers schreef de deler van de originele video: “Ik ben letterlijk top 5 vliegtuig unboarder.”

Duizenden reacties

Zijn video is meer dan 10 miljoen keer bekeken en heeft duizenden reacties gekregen. Eentje luidde simpelweg: “Jij bent het probleem.” Dat commentaar heeft 223.000 likes. Een ander zei: “Tenzij je op het punt staat je aansluitende vlucht te missen, is dit niet nodig.” “Ga terug naar je stoel,” zei een derde. Anderen dreigden met meer positieve actie tegen dergelijke passagiers, waarbij er één verklaarde: “Als ik in de gangpadstoel zit, zal ik opstaan om je te blokkeren en te zeggen dat je op je beurt moet wachten.” Er waren echter ook mensen die de video verdedigden, met een positief commentaar dat luidde: “Waarom is iedereen zo boos dat hij uit een vliegtuig kan stappen. Ik heb niemand een probleem zien hebben in de video.”

Een ander schreef: “Dezelfde mensen die 78 werkdagen nodig hebben om hun spullen te krijgen en uit en op het vliegtuig te stappen, zijn degenen die klagen over deze man.” Een derde persoon postte een meer gedetailleerde en gespecificeerde reactie: “1. Hij zit achteraan in het vliegtuig. “2. Hij had zijn spullen al klaar en stond op zodra ze landden. “3. Iedereen in het vliegtuig heeft twee opties: sneller zijn spullen pakken en beter georganiseerd zijn, of degenen die klaar zijn en minimale bagage hebben laten gaan.” Dus, is het slechte etiquette of gewoon misbruik maken van het getreuzel van anderen? Wat het ook is, het lijkt sommige mensen echt dwars te zitten.

Bron: Ladbible

vrouw

Vrouw geeft toe dat ze de afgelopen twee jaar haar achterwerk niet heeft afgeveegd

vaderdag

Vader geschokt door ‘walgelijk’ cadeau dat zijn zesjarige dochter maakte voor Vaderdag