in

Man onthult: “Vreemden denken dat mijn man mijn grootvader is”

Christopher is even oud als een van de dochters van zijn man, maar dat heeft hun liefde niet tegengehouden. Christopher Amato, 31, en zijn partner John, 56, ontmoetten elkaar op een dating app terwijl hij op vakantie was in Cuba en John was op een cruiseschip in de buurt in november 2019. Ondanks hun leeftijdsverschil van 25 jaar viel het paar al snel voor elkaar en zijn ze sindsdien bezeten.

“Hij is niet mijn grootvader”

Het koppel wordt dagelijks geconfronteerd met hatelijke online commentaren over hun relatie – waarbij sommigen hun zelfs de dood toewensen. Ondertussen nemen vreemden aan dat John de grootvader van Christopher is. Christopher is even oud als Johns dochter, die tegen haar vader zei: “Zolang jij gelukkig bent, ben ik gelukkig”.

Vader van één John, uit Portland, Maine, VS, zei: “Lori en ik hebben een geweldige relatie, ik ben ouder dan haar, maar het is leuk dat we even oud zijn en in dezelfde tijd zijn opgegroeid. Als ze op bezoek komt, is het alsof we altijd al vrienden zijn geweest, ik zou zeggen dat ze een van mijn beste vrienden is.

Bezorgd

Bij onze eerste ontmoeting, was ik een beetje bezorgd over ons leeftijdsverschil, alleen omdat ik een dochter heb van dezelfde leeftijd als Chris, dus ik was een beetje terughoudend om hem een berichtje te sturen. ‘Maar toen ik besefte dat het ergens heen ging, heb ik mijn dochter gebeld en het uitgelegd. Ze zei gewoon “pap, zolang jij gelukkig bent, ben ik blij voor jou”. ‘Dat nam veel druk van me af en gaf me een heel goed gevoel.’ Christopher is oorspronkelijk afkomstig uit New Brunswick, en verhuisde in november 2021 naar Portland, Maine, nadat hij bijna twee jaar met John in een relatie was. Hij verliet zijn baan bij de Canadese postdienst om zijn hart te volgen en te trouwen met John, een algemeen directeur van een familiebakkerij. Ze trouwden in oktober 2021 in de Little Church of the West in Las Vegas, VS.

Ze delen hun relatie en dagelijkse leven met 15k volgers op hun Instagram en TikTok. Maar echter, wordt het paar steeds geconfronteerd om hun leeftijdsverschil. “Mensen geven commentaar “waar is de oude man? Hoe komt het dat je in het bubbelbad zit met je opa? Waarom ben je met je vader getrouwd?” Of zeggen soms zelfs dat John een pedofiel is. Er zijn een paar mensen geweest die in ons leven kwamen en oprecht dachten dat John mijn vader was als we aan tafel zaten, maar ik zeg gewoon “nee, dat is mijn man” en dan verontschuldigen ze zich. Ondanks de negativiteit heeft het stel gemerkt dat hun familie en vrienden zich over het algemeen tolerant opstellen en zich richten op hun eigen leven en relatie.

Bron: Metro

Beeld: YouTube @SWNS

Model weigert haar wenkbrauwen te plukken en daagt schoonheid stereotypen uit

Model weigert haar wenkbrauwen te plukken en daagt schoonheid stereotypen uit

Vrouw zet het internet op de verkeerde been met voedsel gemaakt van een speciale substantie

Vrouw zet het internet op de verkeerde been met voedsel gemaakt van een speciale substantie