in

Vrouw verlaat huwelijk van 14 jaar alleen om afgewezen te worden door andere man

Vrouw verlaat huwelijk van 14 jaar alleen om afgewezen te worden door andere man
Beeld: Instagram @amanda_trenfield

Amanda Trenfield heeft een boek geschreven met de titel When a Soulmate Says No: A Memoir, dat zoals verwacht gaat over haar brutale afwijzing van de man voor wie ze haar stabiele leven achterliet. Ze heeft namelijk haar huwelijk van 14 jaar verlaten om afgewezen te worden door haar ‘soulmate’.

Huwelijk van 14 jaar verlaten

Amanda heeft de liefde van haar leven ontmoet tijdens een reis met haar man. “In de loop van de avond ontwikkelde mijn aantrekkingskracht tot Jason zich”, schreef ze. “Ik werd me snel bewust van elke ademhaling en ik spiegelde onbewust zijn tempo. “Ik betrapte mezelf erop dat ik gênant naar zijn borst keek door zijn slanke witte avond hemd heen.

Ze ging verder: “In de bar van het hotel kocht Jason een glas van mijn favoriete rosé voor me. We keken in elkaars ogen en de elektriciteit tussen ons was sterk en rauw. Het ging naar mijn kern. Het was zo intens dat ik het oogcontact moest verbreken. Hij. Wij. De energie. Het was elektrisch. Mijn lichaam was helemaal opgeladen. Ik stond helemaal ‘aan’.” Amanda vertelde verder hoe hun ‘zielen verbonden’ en in de dagen na die nacht kon ze niet stoppen om aan hem te denken.

Soulmate ontmoet

“Ik had net mijn soulmate ontmoet. Wat kan er belangrijker zijn dan dat?” schreef ze. “Minder dan een maand nadat ik Jason had ontmoet beëindigde ik mijn 14-jarige huwelijk met mijn man. “De vrouw die altijd zo voorzichtig was geweest, zo gepland, zo georganiseerd en zo duidelijk over het pad dat haar leven zou volgen, had zojuist de meest dramatische beslissing van haar leven genomen. En het had gevolgen voor degenen die haar het meest dierbaar waren.” En hier eindigt het fragment, maar te oordelen naar de titel van haar boek lijkt het erop dat Jason niet helemaal op dezelfde golflengte zat. Tientallen mensen hebben sindsdien hun mening gegeven op Twitter, waarbij velen suggereerden dat de uitkomst karma is voor Amanda’s beslissing om haar familie te verlaten.

“Ik lachte hardop toen ik bij de titel van het boek kwam”, schreef er een, terwijl een ander zei: “Ze ruïneerde haar leven voor niets! Een derde voegde eraan toe: “Ik heb het gevoel dat een goede therapeut deze reis aanzienlijk had kunnen verkorten door gewoon te zeggen ‘je bent duidelijk een enorme narcist’. Maar in plaats daarvan kreeg de wereld een boek.” “Mevrouw je kinderen zullen dit op een dag lezen en weten dat je de familie hebt opgeblazen omdat je te geil werd van de shiraz”, grapte een vierde.

Bron: Unilad

Beeld: Instagram @amanda_trenfield

Man gaf € 30.000 uit om zichzelf volledig te tatoeëren: "heeft er nu spijt van"

Man gaf € 30.000 uit om zichzelf volledig te tatoeëren: “heeft er nu spijt van”

Kleine jochie zegt dat hij Sinterklaas een 'uppercut' zal geven!

Kleine jochie zegt dat hij Sinterklaas een ‘uppercut’ zal geven!