in

Vader vervalst zijn dood om nabestaanden een ‘lesje’ te leren voordat hij op zijn eigen begrafenis verschijnt

nabestaanden
Beeld: TikTok @el.tiktokeur2

Een man heeft een buitengewone grap uitgehaald door zijn dood te vervalsen om zijn nabestaanden een lesje te leren.

Nabestaanden een lesje leren

De meesten van ons hebben zich waarschijnlijk wel eens voorgesteld hoe onze begrafenis zal verlopen. Vragen als wie er komt, wat ze over ons zullen zeggen, of er wel iemand komt, prikkelen ieders nieuwsgierigheid. Alleen ik? Laat maar zitten. Maar een man hoeft niet meer aan die vragen te denken nadat hij een ongelooflijke grap heeft uitgehaald met zijn familie. Of vreselijk, afhankelijk van hoe je het bekijkt.

Samen met zijn vrouw en kinderen zette de 45-jarige David Baerton zijn eigen dood in scène voor zijn hele gezin. Hij riep de hulp in van zijn kinderen om zijn ‘dood’ in scene te zetten. Eén postte online: “Rust in vrede, papa. Ik zal nooit ophouden aan je te denken. Waarom is het leven zo oneerlijk? Waarom jij? Je zou opa worden en je had je hele leven nog voor je. “Ik hou van je! We houden van je! We zullen je nooit vergeten.” Familieleden kwamen allemaal naar de begrafenis om te rouwen en hun respect te betuigen. Baerton maakte echter een nogal dramatische entree door op zijn eigen begrafenis aan te komen in een helikopter.

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original – Thomas faut

Welkom op mijn begrafenis

Naar verluidt stapte hij uit de helikopter met een cameraploeg en begroette hij de aanwezigen met ‘proost op jullie allemaal, welkom op mijn begrafenis’. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze dat hebben gedaan. Op een video is te zien hoe dierbaren zich haasten om Baerton te omhelzen als ze zich realiseren dat hij het was die uit de helikopter was gestapt. Maar er blijft één grote vraag over, namelijk waarom iemand ervoor zou kiezen om zo’n gekke en potentieel schokkende stunt uit te halen! Baerton legde uit dat hij zijn familie eraan wilde herinneren dat ze maar zoveel tijd samen hadden. Hij zei: “Wat ik zie in mijn familie doet me vaak pijn, ik word nooit ergens voor uitgenodigd. Niemand ziet me. We groeiden allemaal uit elkaar. Ik voelde me niet gewaardeerd.

“Daarom wilde ik ze een levensles geven en ze laten zien dat je niet moet wachten tot iemand dood is om met ze af te spreken.” Hij voegde eraan toe: “[Het] bewijst wie er echt om me geeft. Degenen die niet kwamen, namen contact met me op om af te spreken. Dus in zekere zin heb ik gewonnen.” Klinkt gezond? Het zou bijzonder ongemakkelijk zijn als je om wat voor reden dan ook niet naar de begrafenis kon gaan. Stel je voor dat je erachter komt wat er is gebeurd nadat je ervoor hebt gekozen om niet te gaan. Ik denk dat ik waarschijnlijk ook mijn eigen dood zou veinzen om aan de verlegenheid te ontsnappen.

Bron: Unilad

Beeld: TikTok @el.tiktokeur2

Personeel luchthaven weegt vrouw op bagageweegschaal om 'veiligheidsredenen'

Personeel luchthaven weegt vrouw op bagageweegschaal om ‘veiligheidsredenen’

Vrouw bevindt zich in een dillema: Weet niet niet te handelen nadat ze vriend van vriendin heeft betrapt tijdens het uitlopen!

Vrouw bevindt zich in een dillema: Weet niet niet te handelen nadat ze de vriend van haar vriendin heeft betrapt tijdens het uitlopen!