in

Vrouw ‘neemt de kans om te flirten’ met mysterieuze man in vliegtuig

mysterieuze
Beeld: TikTok @nataliebonbon

We genieten er allemaal van om ons kansje te wagen bij iemand waar we in geïnteresseerd zijn, maar wat als je duizenden voeten in de lucht bent? Nou, deze vrouw vond het de perfecte gelegenheid om Mr. Right te vinden en besloot haar kans te wagen in een romantiek op grote hoogte.

Mysterieuze man

Tijdens een recente vlucht met Southwest Airlines, merkte Natalie – uit San Diego, Californië – een aantrekkelijke man op die in de rij voor haar zat. In plaats van een gesprek te beginnen of te doen alsof ze een pen in het gangpad liet vallen in de hoop dat hij hem voor haar zou oprapen, besloot ze hem een briefje te geven dat geschreven was op een servetje. De vrijgezelle dame gaf hem het handgeschreven briefje waarop stond: “Als je single/belangstelling hebt, stuur me dan eens een berichtje,” samen met haar telefoonnummer zodat hij contact met haar kon opnemen als hij dat wilde.

Op TikTok liet ze haar romantische avontuur zien aan haar 21,1k volgers, met een clip van haar briefje, de stoel voor haar en haar reactie toen ze een antwoordtekst kreeg. Natalie ondertitelde de video om ons precies te laten zien wat ze dacht tijdens het gebeuren. Ze begon nadat ze hem had opgemerkt: “Echt een leuke jongen die voor me zit in het vliegtuig, besloot mijn kans te wagen”, voordat ze het briefje aan haar vliegtuigcrush gaf. Natalie zei toen: “Ik raakte in paniek omdat hij zich omdraaide en zichzelf voorstelde.” Vervolgens kregen we een glimp van een antwoordtekst die bevestigde dat haar crush positief reageerde op deze ongebruikelijke benadering. Hij schreef: “Hey Natalie, leuk je te ontmoeten. En ja, ik ben single en geïnteresseerd,” met een kleine glimlachende emoji.

@nataliebonbon

Thank you everyone. I hope this encourages more people to do the same💕

♬ original sound – Natalie

Ongemakkelijk

Gelukkig deed ze dit niet aan het begin van de vlucht en hoefde ze niet door een potentieel ongemakkelijke reis te zitten. In haar bijschrift legde ze uit wanneer ze de sprong waagde: “Ik deed dit ook tegen het einde van de vlucht, zodat het niet lang ongemakkelijk zou zijn, voor het geval dat.” Reageerders waren enthousiast en de luchtvaartmaatschappij was dat ook, met Southwest Airlines’ officiële TikTok-account dat reageerde: “Als de liefdesluchtvaartmaatschappij, zijn we nu betrokken!” Een gebruiker schreef: ‘Waar kunnen we ons abonneren op updates over relaties?’ terwijl een ander grapte: ‘Reis en gevoelens vangen.’

Iemand schreef zelfs over een soortgelijke gebeurtenis die zij hadden meegemaakt en legde uit: “Ik heb vrienden die elkaar op een vlucht hebben ontmoet. Het thema van hun bruiloft was ‘Liefde op het eerste vliegtuig’.” Gelukkig maakte Natalie al snel een updatevideo om iedereen te laten weten dat het stel plannen had om op een date te gaan, waarbij de mysterieuze man tekstte over enkele locaties waar hij naartoe wilde. Hij schreef: “Ik ben morgenavond en maandagavond vrij. Zin in een date night? “Er zijn een paar leuke plekken waar ik graag naartoe wil.” Hopelijk hoeven we niet te lang te wachten tot ze weer post met nog meer goed nieuws over de ontwikkeling van haar relatie!

Bron: Ladbible

fles opener

Mensen ‘verbijsterd’ als vrouw een fles wijn opent zonder flesopener

concert

Vrouw komt verkleed naar concert omdat ze ziek heeft gemeld voor haar werk