in

Vrouw onthult: ‘Mijn tatoeages zorgden voor problemen in mijn relaties’

problemen

In het verleden hebben de lichaamsmodificaties voor problemen gezorgd in de relaties tussen Savanna en haar partners. Nu spreekt ze af met haar exen om ze haar nieuwe uiterlijk te laten zien.

Problemen in relaties

De 27-jarige biochemie studente Savannah Haskay, uit Utah, zegt dat haar liefde voor lichaamsmodificatie afkomstig is van haar vader, die graag getatoeëerd was en alternatief wilde zijn. In de afgelopen tien jaar heeft Savannah ongeveer $ 15.000 uitgegeven aan tatoeages. Mensen om haar heen, inclusief sommige van haar exen, steunden haar streven om volledig getatoeëerd te zijn niet.

“Ik heb verschillende stadia in mijn leven waarbij vrienden en familie hebben laten weten dat ze het niet eens waren met de hoeveelheid tatoeages of waar ik ze plaatste.” zegt Savannah.Toen zij rond haar 18e veel getatoeëerd werd heeft haar partner zelfs wel eens tegen haar gezegd dat het teveel was. Ook zeiden anderen dat zij liever ermee kon stoppen en niet te veel geld moest uitgeven aan het veranderen van haar uiterlijk. “Het hebben van tatoeages heeft zeker op een paar manieren invloed gehad op mijn dating leven,” zegt Savannah. “Ik heb zeker ruzie gehad met sommige van mijn exen vanwege mijn tatoeages.” voegt ze eraan toe. Toch wil ze hen haar nieuwe gezicht tatoeage laten zien en is benieuwd naar hun reactie.

De reacties

Op het eerste gezicht waren de exen van Savannah niet geschokt over haar nieuwste aanwinst. Zij kennen haar niet anders dan iemand die uniek is. “Ik zou Savannah omschrijven als hartelijk en extravert en ze doet gewoon haar ding.” zegt een van haar exen. “Ze is misschien een beetje te ver gegaan met de tatoeages op haar gezicht, het was wild om haar die transformatie te zien doormaken.” zegt een tweede. Hij geeft ook aan dat zijn vrienden en familie verrast waren toen zij haar voor het eerst zagen.

“Savannah is al heel lang aan het studeren en werkt heel hard, ik denk dat haar toekomst erg rooskleurig is en ik denk dat ze zal schitteren”zegt een andere ex. “Het zal moeilijk worden met al die tatoeages, omdat veel werkgevers mensen met veel tatoeages niet aannemen.” vult hij aan. Savannah is tevreden over de ontmoeting: “Ik was erg nerveus, vooral over het tatoeëren van mijn gezicht en de gesprekken die ik zou moeten voeren, maar ik ben erg blij met het resultaat.” Over het algemeen trekt Savannah zich niet veel aan van negatieve reacties die zij krijgt over haar uiterlijk. “De verschillende reacties die ik krijg, mensen gaan ervan uit dat ik geen baan heb of drugs gebruik en ik vind het leuk om hen het tegendeel te bewijzen.” aldus een trotse Savannah.

Bron: YouTube

Beeld: Instagram @gritty.ssh

Passagier gaat viraal: 'Filmt medewerker tijdens het beplakken van de vleugels enkele momenten voor het opstijgen!'

Passagier gaat viraal: ‘Filmt medewerker tijdens het beplakken van de vleugels enkele momenten voor het opstijgen!’

teelvocht hond

Vrouw ondergaat experiment waarbij honden teelvocht gebruikt wordt om haar eicel te bevruchten