in

Toerist bestelt dure kreeft in restaurant en laat hem dan los

kreeft
Beeld: YouTube

Een vrouw bestelde een kreeft in een chique restaurant en besloot het dier te bevrijden en weer vrij te laten in de zee.

Dure kreeft

De Zwitserse toeriste bestelde de Catalaanse kreeft met linguine voor €200 ($213,78 USD) in een visrestaurant in Gente di Mare, in Golfo Aranci, Sardinië, Italië met haar man. Ze had de kreeft eerder gezien in een met water gevulde tank bij de ingang van het restaurant en besloot de kreeft te bestellen om hem ongekookt te krijgen. De levende kreeft werd haar vervolgens in een emmer aangeboden. Ze stapte samen met haar man naar buiten op een kade en haalde de kreeft voorzichtig uit de emmer, aaide hem en zei een paar woorden voordat ze hem in de baai legde.

Zodra de kreeft in het water kwam, zwom hij weg. Volgens de Telegraph zei Antonio Fasolino, die samen met zijn broer Gianluca eigenaar is van het restaurant: De dame kwam ons restaurant binnen en was meteen getroffen door het aquarium dat we bij de ingang hebben. Ze vroeg me of ze de kreeft kon bevrijden en in zee kon loslaten. Eerst dacht ik dat ze een grapje maakte, maar toen zag ik dat ze het meende. Ik zei: ‘voor mij is dat geen probleem!

Bron: 9gag

café

Man creëert per ongeluk het eerste katten café van de stad terwijl hij een bedrijf probeert te starten

gokactiviteiten

8-jarig meisje verdient meer dan $300 met gokactiviteiten met schoolgenootjes