in

Vrouw beweert dat ze is uitgegleden over een stuk ham en klaagt restaurant aan om de medische kosten te betalen

uitgegleden
Beeld: Facebook

Een vrouw klaagt een restaurant aan nadat ze naar eigen zeggen is uitgegleden over een stuk ham, die haar enkel heeft gebroken. Ze is achtergebleven met duizenden medische rekeningen en verlies van consortium.

Uitgegleden over een stuk ham

Alice Cohen, 67, en echtgenoot Ronald Cohen, 65, hebben bijna een jaar nadat ze in Boston over een stuk ham zou zijn uitgegleden, juridische stappen ondernomen tegen het restaurant. In de rechtszaak staat dat de vrouw ‘lichamelijk letsel, verlies van levensvreugde, pijn en lijden. En ze heeft noodzakelijke medische kosten opgelopen’. In de aanklacht zegt de advocaat van het stel dat Ronald verlies van consortium heeft geleden. Een claim die wordt ingediend door een geliefde wanneer de verwonding van een ander hun leven en relatie beïnvloedt. Wat alles kan omvatten van huishoudelijk werk tot seksuele relaties. Het echtpaar wil een juryrechtspraak in Suffolk County, Massachusetts, en wil minstens $50.000 schadevergoeding van de populaire restaurantketen.

Het incident vond plaats bij Eataly in het 800 blok van Boylston Street. Cohen liep naar verluidt op 7 oktober 2022 in een gebied van het restaurant waar voedselmonsters worden uitgedeeld, toen ze viel en haar enkel brak.

In de aanklacht die op 11 augustus werd ingediend, beweert het echtpaar dat het restaurant nalatig is geweest door de vloer niet goed schoon te maken. Waardoor Cohen en andere klanten gevaar liepen. Het restaurant ‘had de plicht om ervoor te zorgen dat het oppervlak van de vloeren vrij was van onnodige gevaren’, beweert advocaat D. Michael Noonan. In de rechtszaak staat dat het Eataly’s verantwoordelijkheid is om de normale zorg te gebruiken om het pand in een redelijk veilige staat te houden. En een plicht om te waarschuwen voor dergelijke gevaarlijke omstandigheden’. Als gevolg van de val moest Cohen naar het ziekenhuis en onderging ze fysiotherapie. De kosten van haar medische rekeningen bedroegen meer dan $7.500. Daarnaast speelt ook Ronalds eis voor verlies van consortium een rol in de zaak. En het totale verzoek voor $50.000 aan schadevergoeding.

Ernstige letsel

In Massachusetts is verlies van consortium toegestaan als een ‘familielid ernstig letsel oploopt en dit je leven op een persoonlijke manier beïnvloedt’, aldus een advocatenkantoor. De claim is beschikbaar voor echtgenoten en kinderen van gewonde familieleden die ‘gezelschap, hulp, seksuele relaties of hulp bij het huishouden of ouderschap’ verliezen. DailyMail.com heeft Eataly om commentaar gevraagd, maar functionarissen van de restaurantketen konden niet worden bereikt voor commentaar. Het bedrijf heeft acht locaties in de Verenigde Staten en acht in het buitenland, volgens de website. Noonan en de Cohens waren maandagmiddag ook niet bereikbaar voor commentaar.

Bron: Dailymail

Zwangere vrouwen die roken zeggen dat het hun helpt tegen pijn en misselijkheid

ongedragen

Man verdient fortuin nadat hij de ongedragen kleren van zijn ‘shopaholic’ vriendin heeft verkocht op Vinted