in

Mensen walgen als vrouw rauwe zalmfilet eet in de bus

zalmfilet

Een vrouw heeft het hele internet de kriebels bezorgd na het plaatsen van een TikTok waarin ze in de bus een pakje rauwe zalmfilet opent en opeet.

Rauwe zalmfilet

We kunnen echt niet genoeg benadrukken dat het eten van rauw vlees en vis een slecht idee is, en de reden dat dingen als sushi veel veiliger zijn om te eten is de manier waarop het is behandeld sinds de vangst, dus gewoon wat vis eten die je rauw uit de verpakking hebt gekocht is geen goed idee. Dat is echter precies wat Aggie Day deed toen ze zichzelf filmde terwijl ze de verpakking van de zalm openbrak en haar tanden in de rauwe vis zette.

De reactie van het internet was er een van bijna universele afschuw, met veel mensen die haar aanspoorden om ‘zo snel mogelijk wormtabletten te halen’ voor het geval ze voedsel had gegeten dat besmet was met parasieten, die normaal gesproken worden gedood door de vis te koken.

@aggiedayx Just missing the soya sauce ☹️banging #happynewyear ♬ Lol – Stepz & JTA

Regelmatig ontwormen

Eén persoon noemde het “minging”, een tweede raadde haar aan “ervoor te zorgen dat je jezelf regelmatig ontwormt” en een derde noemde haar “zalm Ella”. Anderen zeiden dat ze “van zalm houden, maar dit is een beetje ver”, terwijl nog veel meer mensen haar erop wezen dat als ze rauwe zalm wilde eten, ze een andere soort kon kopen die wel veilig was. Iemand anders grapte dat ze “volgende week rauwe kipfilet zou eten”.

Maar tussen alle commentaren die hun afschuw en bezorgdheid uitten, waren er ook een paar die toegaven dat zij ook rauwe zalm uit de verpakking aten, dus Aggie staat niet helemaal alleen in haar zalmsnackgewoonten. De reacties op de video waren bijna universeel van afschuw, maar Aggie vertelde The Independent dat ze het had “gepost om te lachen” en dat ze al eerder rauwe zalm had gegeten, maar dat het niet tot haar vaste maaltijden behoorde. Ze verzekerde de mensen ook dat ze wist dat het eten van rauwe zalm uit de verpakking ongezond was, maar blijkbaar woog het potentieel voor plezier zwaarder dan de risico’s van voedselvergiftiging in dit geval. Al met al is het erg onhygiënisch om te doen, zeker als je bedenkt dat het ook nog eens in de bus gebeurde.

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @aggiedayx

Demonstranten

Demonstranten lijmen zichzelf vast, maar zien 1 ding over het hoofd

Vrouw woedend: 'Buurman besmeurd auto met hondenpoep vanwege parkeervete!'

Vrouw woedend: ‘Buurvrouw besmeurd auto met hondenpoep vanwege parkeervete!’