in

Man neemt wraak op buurman die weigerde om aangrenzend hek te repareren terwijl hij aan het klussen was

hek
Beeld: TikTok @thedesichef

Een man die het zat was dat zijn buurvrouw weigerde haar aangrenzende hek te repareren, heeft besloten het heft in eigen handen te nemen.

Aangrenzende hek

Burenruzies zijn vaak lastig, want je wilt niet dat ze misbruik maken van je vriendelijkheid, maar je wilt ook niet dat ze doodsvijanden worden. Misschien ligt de perfecte buur ergens tussen The Simpsons-personages Ned Flanders en Homer Simpson in. Niet iemand die te aardig is, maar ook geen boze vader die zijn zoon wurgt. Hoe dan ook, TikToker ‘The Desi Chef’ heeft een video geüpload met de titel ‘I have the worst neighbours in the world’. In de clip legt hij uit hoe hij de ‘slechtste buur’ ooit heeft wiens ‘hek mijn tuin is binnengedrongen’. Hij beweert dat de buurman ‘weigerde het te repareren’.

“Ik liet haar de bouwvergunning zien en ze was het er niet mee eens. Dus heb ik haar tuinmeubels geschilderd”, schrijft de TikToker. “Ik deed het zelf voor 16,99 pond en mijn aannemer rekende 800 pond.” Nadat hij zijn volgers heeft laten zien hoe haar overwoekerde tuin eruit zag, is The Desi Chef te zien terwijl hij de herbouwde schutting spuit. “Ik: haar meubels verven met overspray”, schreef hij.

@thedesichef It was overpriced, so I did it myself 😉 #fyp #viral #garden #gardenproject #renovation #rebuild #fencing #painter #viraltiktok #gardeninghacks #decoratingideas #paintok @stanleytools ♬ BIZCOCHITO

Eens met standpunt

Hoewel veel TikTok-gebruikers het in de comments eens waren met zijn standpunt, vroegen sommigen zich af of de buurvrouw wel genoeg geld had om de schutting te repareren. “Het is links kijken naar het gebouw vanaf de onderkant van de tuin en links kijken naar je huis vanaf de voorkant. Misschien heeft ze het geld niet,” schreef een persoon. Waarop The Desi Chef antwoordde: “Ze zei dat ze het geld niet heeft, bestelt de dag erna ladingen pallets met badkamerspullen. Voelde me beledigd!” “Ik dacht altijd dat de linkerkant van het hek jouw verantwoordelijkheid is”, vroeg een andere gebruiker zich af.

Maar de TikTok-maker legde uit: “Het is niet in dit gebied 🥺 belde de gemeente!” Terwijl een derde persoon ook dacht: “Er is geen wet die zegt dat je een hek moet hebben? “De meeste mensen willen ze gewoon. Goed voor jou dat je het vervangt, slecht voor jou dat je haar spullen besproeit.” “Het is helemaal verroest en bedekt met bramen, het spul dat [ik] uiteindelijk [heb] overgespoten,” antwoordde de TikToker. “Dus… het is niet het einde van de wereld natuurlijk.” Iemand anders voegde eraan toe: “Helaas kosten omheiningen veel nu met de houtprijzen. “Daarom moest ik die van mij bouwen, want ik kon me ook geen arbeidsloon veroorloven.” “Ja, dat is de beste manier om vooruit te komen, vandaar dat ik niet iemand betaalde omdat de prijzen afpersing waren!” zei The Desi Chef.

@thedesichef I have the worst neighbours in the world, like and comment if you do to. #fyp #decorating #painter #garden #diy #diyhome #garden #gardenproject #diyproject #builders #carpenter #sparky #argue #neighbours #viral #viraltok @imjustbait ♬ Oh No

Bron: Ladbible

Moeder heeft een hekel aan eigen dochter: 'Ze is mooier en schattiger dan haar!'

Moeder heeft een hekel aan eigen dochter: ‘Ze is mooier en schattiger dan haar!’

virtuele echtgenoot

Vrouw trouwt met virtuele echtgenoot die volledig wordt bestuurd door AI