in

Deze ‘onmogelijk eenvoudige’ truc van deze moeder maakt het douchescherm sprankelend schoon in 30 seconden

truc

Een moeder heeft een onconventionele methode ontdekt om haar douche en schermen schoon te maken en de truc liet haar glas fonkelen in slechts 30 seconden.

Eenvoudige truc

Cara, uit Queensland, gebruikt een mengsel van papieren handdoeken, citroenzuur en heet water om de kalkaanslag op glazen oppervlakken in haar huis te verwijderen. Omdat citroenzuur een mild organisch zuur is, is het uiterst effectief bij het reinigen van minerale aanslag in badkamers, toiletten en keukens. De moeder loste 1/4 kop citroenzuur op in 3/4 kop kokend water in een rechthoekige bak.

Vervolgens legde ze papieren handdoeken in het mengsel en plakte die een halve minuut op het glas voordat ze het vuil er voorzichtig afwreef. Citroenzuur kan ook worden gebruikt om te ontkalken en om hard watervlekken in waterkokers en koffiezetapparaten te verwijderen. Calcium opbouw magie!” schreef de moeder op een populaire Facebook groep. Ik heb citroenzuur gebruikt – het eet gewoon door alle kalkaanslag heen’. Ze voegde eraan toe: “En het is niet schadelijk voor het milieu of jezelf. Een totale spelbreker! De moeder onthulde ook dat het gemak waarmee ze het glas reinigde haar enthousiast maakte om aan de douche te beginnen.

truc

Grote schoonmaakbeurt

Verschillende moeders bedankten Cara voor de eenvoudige truc en beloofden het tijdens hun volgende grote schoonmaakbeurt te proberen. ‘Dit is geweldig, ik zal zeker wat kopen en het proberen. Je zou wat waterstofperoxide kunnen toevoegen voor het reinigen van schimmels! “Je hebt een geweldig brein en logica om dit te bedenken – ziet er geweldig uit! “Dit is waarom ik afwasmiddel gebruik om mijn toilet schoon te maken, het heeft citroenzuur. Velen waren sceptisch over deze specifieke hack, en vroegen zich af of het een situatie was waarbij het glas fonkelde als het nat was, maar opdroogde met vlekken.

“Zag het er goed uit toen het opdroogde?” vroeg ze. Ik vind dat als ik het schoonmaak, het er geweldig uitziet als het nat is, maar vies zodra het opdroogt. Maar Cara verzekerde haar dat haar glas er droog net zo spectaculair uitzag. Anderen waren nog steeds niet overtuigd. ‘Dit is erg tijdrovend, en het zou veel papieren handdoeken kosten om de douche schoon te maken,’ zei een moeder. “Ik zou het sneller kunnen doen met glasreiniger en een spons. “Afwasmiddel, een scrub papa en wat groene steelo zouden de klus net zo goed klaren, maar dan sneller.

Bron en Beeld: Dailymail

Vrouw bekritiseerd omdat ze een prachtige vintage japon uit de jaren 70 helemaal verpest heeft

Vrouw bekritiseerd omdat ze een prachtige vintage japon uit de jaren 70 helemaal verpest heeft

dochter

Moeder ontketent verhitte discussie onder ouders na bekentenis dat haar zesjarige dochter haar hoorde vrijen