in

Vrouw lucht hart: ‘Mensen haten me, maar mijn tattoos versterken me’

Vrouw lucht hart: 'Ik wordt gehaat maar mijn tattoos versterken me'
Beeld: Instagram @bikerbethany

Het is vast geen goed gevoel wanneer mensen je haten, omdat je een bepaalde leefstijl op na houdt. Maar dit is helaas iets wat daadwerkelijk voorkomt. Dit is verkeerd en zorgt alleen ervoor dat andere mensen het leven zuur gemaakt wordt. Dit is ook het geval bij een vrouw die bijna haar heel lichaam heeft bedekt met tattoos. Voor haar is het niet makkelijk om zich te manoeuvreren door het dagelijks leven.

“Mensen haten mij”

De vrouw in kwestie is de 27-jarige Bethany uit Sussex, Engeland. Bethany is verslaafd aan Japanse tattoos en dat is helemaal te merken aan haar lichaam. Alhoewel ze geen crimineel is, zijn haar tattoos geïnspireerd door Yakuza. Yakuza is een maffia crimineel die zijn lichaam ook helemaal bedekt heeft met inkt. Het opmerkelijke aan het verhaal van Bethany is dat zij daarvoor iemand was die zich schaamde. Maar nadat ze haar eerste tattoo had aangebracht, heeft ze opgemerkt dat haar zelfverzekerdheid een boost gekregen heeft. Dit zou de grondslag zijn geweest van de vele tattoos die daarna zouden volgen.

YouTube @ Truly

Haar tattoos geven haar kracht

Voor Bethany is het niet makkelijk om over straat te gaan. Het zit namelijk zo in elkaar dat ze door haar omgeving in de nek gekeken wordt. En dit heeft alles te maken met haar tattoos. Gelukkig heeft Bethany besloten om haar omgeving niet te laten bepalen hoe zij eruit moet zien. Haar lichaam bedekken met tattoos is wat ze het best leuk vindt en dat is wat ze ook doet. Op de vraag hoeveel tattoos ze heeft, geeft Betany iets opemerkelijks aan: ‘Ik zou zeggen dat ik maar een heb, omdat ze allemaal elkaar verbinden’. De tattoos van Bethany staan haar absoluut en als ze hiermee gelukkig is, is er niets aan de hand.

Bron: YouTube

15-jarige die kind verwekt moet van zijn vader zelf opdraaien voor de kosten

15-jarige die kind verwekt moet van zijn vader zelf opdraaien voor de kosten

Abnormale besparingsmethode van vrouw in restaurant wakkert discussie aan

Abnormale besparingsmethode van vrouw in restaurant wakkert discussie aan