in

Moeder bekritiseerd: ‘Heeft een riem aan de rugzak van haar zoon gebonden’

Moeder bekritiseerd: 'Heeft een riem aan de rugzak van haar zoon gebonden'
Beeld: YouTube @Fb & Pexels

Een moeder is hevig bekritiseerd, nadat ze een riem aan de rugzak van haar zoon gebonden heeft. Ze kreeg van de meeste mensen afkeurenswaardige reacties. Maar je kunt het ook opvatten als een daad van de moeder om haar zoon te beschermen.

Moeder bekritiseerd

Als je met kinderen te maken hebt, moet je als ouder altijd alert zijn. Vooral als ze zich in een bepaalde leeftijd bevinden waarbij ze wegrennen of weglopen als normaal zien. Op basis van het voorgaande dien je altijd ervoor te zorgen dat de veiligheid van je kind altijd gegarandeerd is. Soms kan dit voor jou als ouder betekenen dat je alles uit de kast zal moeten halen. In ieder geval is dit duidelijk te merken bij de moeder die door sommigen bekritiseerd werd. Zij heeft namelijk een riem aan de rugzak van haar zoon bevestigd. En ja …de riem is bevestigd om ervoor te zorgen dat haar zoon niet op een onbewaakt moment verdwijnt. Alhoewel er mensen zijn die de actie van de moeder bekritiseren, heeft de moeder een goede reden om dit te doen.

Riem aan de rugzak van haar zoon gebonden

Zoals eerder aangegeven heeft de moeder een heel goede reden om de riem te bevestigen. Het zit namelijk zo in elkaar dat haar zoon levendiger is dan de gemiddelde peuter. Volgens de verklaring van de moeder heeft ze dit gedaan om rustig te kunnen winkelen. De moeder geeft verder aan dat ze nooit had gedacht dat ze dit zou moeten doen. Maar nu ze zelf ervaart wat het is om op je kind te letten, is ze nu tot andere inzichten gekomen.

Bron: curioctopus.nl

Beeld: Facebook @ Babies Are Beautiful

Pikante foto's op sociale media kost lerares haar baan!

Pikante foto’s op sociale media kost lerares haar baan!

Vrouw snakkend naar lucht aangetroffen in lijkzak nadat ze vermoedelijk door werd verklaard!

Vrouw snakkend naar lucht aangetroffen in lijkzak nadat ze vermoedelijk dood werd verklaard!