in

WTFWTF

Vrouw valt in hotel fontein als ze poseert met aanstaande bruid

Beeld: YouTube @Caters Clips

Een vrouw heeft zelf ondervonden dat 12 uur achter elkaar drinken en dan proberen te poseren naast een fontein een recept is voor een ramp. Haley Mohler, 27, was in Las Vegas voor het vrijgezellenfeestje van haar vriendin Tori. Ze viel toen in een fontein en raakte van top tot teen doorweekt.

Vallen in fontein

Het hele voorval werd op video vastgelegd. Wat betekent dat Mohler dit natuurlijk de rest van haar leven zal moeten meemaken.

Mohler en de aanstaande bruid waren in Las Vegas voor haar vrijgezellenfeest. En het zal niet verbazen dat er veel gedronken werd. De twee vrienden hadden 12 uur gedronken voor ze op de foto gingen voor de fontein. “We namen een late foto voor het fontein en Tori gleed uit en gooide me per ongeluk uit balans. Niet moeilijk om te doen na 12 uur aan een stuk drinken!” vertelde Mohler aan de Daily Mail. Op videobeelden is te zien hoe Tori uitglijdt en haar evenwicht verliest terwijl ze poseert, en daarbij Mohler uit balans brengt. Mohler probeerde te gaan zitten om haar evenwicht terug te krijgen. Maar er waren spikes die dat verhinderden (waarschijnlijk met dat doel daar neergezet). Wat leidt tot het onvermijdelijke gebeuren…

Volledig onder water

Mohler viel in de ijskoude fontein en belandde volledig onder water. Ze staat dan op, een beetje versuft, en haar vriendin helpt haar eruit. Beide vrouwen lachen om het incident, en de mensen om hen heen lijken er begrijpelijkerwijs om te lachen. Mohler heeft een goede instelling over wat er is gebeurd, en zegt dat het over het algemeen een prachtige reis was. “Ik ging toen achterstevoren zitten, maar er waren spikes, dus ik viel helemaal achterover en vouwde in tweeën,” zegt Mohler. “Ik vond het hilarisch, ook al was het een beetje gênant, maar ik had zeker nooit verwacht dat ik zo zou vallen. Het was een van de meest gedenkwaardige trips van mijn leven.”

De video is tot nu toe meer dan 18 miljoen keer bekeken. “We vierden de vrijgezellenavond van een van mijn beste vriendinnen en ik weet zeker dat deze video zal bijdragen aan de levenslange herinneringen die we samen hebben gemaakt”, zegt Mohler. “Veel vrienden die de video zagen, waren helemaal niet verrast. Ik denk dat we gewoon dronken en onnozel waren en dat het niemands schuld was! ‘Ik viel erin en Tori hielp me er meteen uit, maar zorgde er wel voor dat ik ondertussen met me mee kon lachen.”

Bron: Bestlife online

Beeld: YouTube @Caters Clips

Broer beklimt geblinddoekt Thaise berg: wil erachter komen wat zijn blinde zus elke dag meemaakt!

Deze super-grootmoeder verloor 18 kg en is nu een bodybuilder