in

Vrouw ontdekt nieuw symbool van ‘een persoon op toilet’ op dashboard auto!

Vrouw ontdekt nieuw symbool van 'een persoon op toilet' op dashboard auto!
Beeld: dailymail.co.uk

Een vrouw die een nieuw symbool ontdekt heeft op het dashboard van haar auto, heeft dit wel op een hilarische manier aangegeven. ‘Een persoon op toilet’ is hoe ze het omschreef aan haar man. Toen haar man ernaar toe ging, was hij stomverbaasd toen hij het allemaal zag.

Vrouw ontdekt nieuw symbool op dashboard auto

Jett Wade, die meer dan 114.000 volgers heeft op het socialemediaplatform, deelde het komische moment nadat hij zijn vrouw had gevraagd om hem een foto te sturen van het verlichte symbool – omdat haar beschrijving van wat het was hem in verwarring had gebracht. Toen hij de afbeelding zag, realiseerde hij zich dat het eigenlijk de temperatuurmeter was waar ze naar keek…, maar de bevriezende -4° temperatuur betekende ook dat het er erg veel uitzag als een persoon die naar de badkamer gaat. Degenen die de afbeelding van de temperatuurmeter zagen, gaven toe dat ze begrepen hoe de verwarring kon ontstaan, en zeiden dat ze nooit meer op dezelfde manier naar een -4° symbool zouden kijken.

Een persoon op toilet!

Hij deelde het voorval met zijn volgers en schreef: “Mijn vrouw stuurde me een bericht om te zeggen dat haar auto niet start en dat het dashboard een teken liet zien van een persoon op het toilet. “In verwarring vroeg ik haar om me een foto te sturen…” Hij deelde een foto van zichzelf waarop hij gefrustreerd keek nadat hij de foto had ontvangen. Sindsdien hebben honderden mensen gereageerd op de post, waarvan velen zeiden het eens te zijn met de vrouw van Jett – en dat het symbool er inderdaad uitzag als iemand op het toilet. Misschien is dit een goed voorbeeld hoe mannen en vrouwen verschillen wanneer het gaat om een auto hebben.

Bron: dailymail.co.uk

Beeld: dailymail.co.uk

Dochter stapt in het huwelijksboot met ex-stiefvader: 'Ze heeft er geen spijt van!'

Dochter stapt in het huwelijksboot met ex-stiefvader: ‘Ze heeft er geen spijt van!’

Naakte schoonmaakster die € 57.22 per uur verdient, heeft geen problemen met partner: 'Krijgt wel griezelige verzoeken van klanten!'

Naakte schoonmaakster die € 57.22 per uur verdient, heeft geen problemen met partner: ‘Krijgt wel griezelige verzoeken van klanten!’