in

Vliegtuig maakt beangstigende “laagste landing ooit” op een vliegveld

Vliegtuig maakt beangstigende "laagste landing ooit" op een vliegveld
Beeld: YouTube @Greatflyer Aviation

Bewoners van het Griekse eiland Skiathos schrokken zich een hoedje toen ze iets beangstigend hebben meegemaakt. De schrik had alles te maken met de landing van een vliegtuig. Deze kwam namelijk heel erg laag aan de grond tijdens de landing. Aan de hand van beelden lijkt het veel erop dat het vliegtuig een verkeerde landing zou maken.

Beangstigende landing

In de video is duidelijk te zien dat op het moment dat het vliegtuig op de landingsbaan gaat, de wielen de hoofden van een paar mensen in de buurt op het nipt gemist heeft. De landing heeft in letterlijke zin veel stof doen opwaaien. Daarnaast zijn er ook mensen te zien die aan de kant schuiven. De video werd op het YouTube kanaal van Greatflyer gedeeld en heeft ook voor de nodige opmerkingen gezorgd. Iemand vroeg zich op een cynische toon af: “Hoeveel van de bijstanders hebben een nieuwe broek nodig, denk je?”

Laagste landing ooit?

Het kanaal vroeg aan de kijkers als dit de laagste landing ooit die ze hebben meegemaakt op het vliegveld. De kijkers gaven als reactie hierop dat piloten van goedkope vliegmaatschappijen zo snel als mogelijk willen landen. Ze schreven: “Hoge temperatuur en korte landingsbaan maakt het noodzakelijk om een lage landing te maken zodat je optimaal gebruik kan maken van de landingsbaan”.

Niet iedereen dezelfde mening

Alhoewel sommige kijkers begrip konden opbrengen voor het gebeuren, konden sommigen dat niet doen. Andere mensen waren van mening dat de piloot zich wou aanstellen. Wat wel benadrukt moet worden is dat de mensen in de buurt zich niet daar mochten bevinden. Op het moment dat het vliegtuig bezig was te landen, hebben ze dit nagelaten ondanks waarschuwingstekens en waarschuwingslichten. Zo zei iemand van: “Gelukkig is er niemand gewond geraakt toen het vliegtuig moest landen.”

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @Greatflyer Aviation

'Echte vampier' met 49 lichaamsaanpassingen waarschuwt mensen om voorzichtig te zijn

‘Echte vampier’ met 49 lichaamsaanpassingen waarschuwt mensen om voorzichtig te zijn

Boze man springt voor grote tractor: krijgt stof op zijn broodje