in

Vrouw met kater vind zichzelf op gênante manier op Google Maps

Beeld: TikTok: @xmandahx

Deze vrouw stond de ochtend na een avondje borrelen met een kater te wachten op haar eten en zag zichzelf op Google Maps. Ja, en natuurlijk deelde ze de hilarische beelden online.

“Ik vind mezelf op google maps”

Kijk, niemand wil gefotografeerd worden tijdens een kater. Je haar zit in de war, je draagt niet passende pyjama’s die je de avond ervoor hebt gegooid. En je hebt halverwege de ochtend zeven pakjes chips gegeten. Je kunt gerust zeggen dat je niet echt klaar bent voor de camera. Dus stel je de afschuw van een TikTokker voor toen Google Maps haar betrapte toen ze er een beetje slechter uitzag voor slijtage.

@xmandahx deelde de foto’s met TikTok en schreef: “Ik vind mezelf op Google Maps terwijl ik een afhaalmaaltijd afhaal.” Ze deed het geluid van een scène uit Love Actually na, waar Keira Knightley zichzelf voor de camera vastlegt en zegt: ‘Ik zie er eigenlijk best mooi uit’.

@xmandahx Hungover might I add #fyp #foryou #googlemaps ♬ original sound – Netflix

“Ik kan niet stoppen met lachen”`

Het is misschien wel een klein beetje beschamend, maar in de comments van de video kon men wel lachen om het grappige moment: “Ik vind dit geweldig. Ik kon niet stoppen met lachen!!!! Het feit dat je in het echt super mooi bent, maakt het nog grappiger.” “Als je op pantoffels naar buiten gaat in de hoop dat zelfs de buren die je niet kent je niet zullen zien, en BOEM Google rijdt voorbij.” schreef iemand anders.

“Waarom blijf je hangen? Je hebt de afhaalmaaltijd al in je hand.” merkte een ander op. Een derde maakte de vergelijking met de Sims: “Als je je Sim geen instructies geeft en de vrije wil is uitgeschakeld” Wij vragen ons nu wel af, op hoeveel Google Maps foto’s staan wij nietsvermoedend?

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok: @xmandahx

Netflix’s ‘End of the Road’-trailer is een echt nachtmerrieachtige roadtrip

Man laat grote tattoo van merk bier aan zijn achterhoofd aanbrengen om zijn liefde voor drinken te tonen

Man laat grote tattoo van merk bier aan zijn achterhoofd zetten om zijn liefde voor drinken te tonen