in

’s Werelds jongste miljardair’ bezit Lamborghini en eerste herenhuis

's Werelds jongste miljardair' bezit Lamborghini en eerste herenhuis
Beeld: Instagram @mompha.junior

Een jongen in Nigeria leeft de luxueuze Richie Rich-levensstijl nadat hij op zesjarige leeftijd zijn eerste herenhuis kreeg. Verder heeft hij ook een vloot supercars opgebouwd voordat je zelfs maar genoeg zakgeld had gespaard voor je eerste cd. Ja, hij is s’ werelds jongste miljardair.

Jongste miljardair

Muhammed Awal Mustapha, beter bekend als Mompha Junior, is te zien op zijn Instagram-foto’s poseren in merkkleding en vliegend met een privéjet. Hij is de zoon van de multimiljonair Nigeriaanse internetberoemdheid Ismailia Mustapha. Ook wel Mompha genoemd en 1,2 miljoen volgers op Instagram heeft.

De liefhebbende vader kocht Mompha Jr. zijn allereerste herenhuis om zijn zesde verjaardag te vieren in 2019, en schreef destijds op sociale media: “Je eigen huis hebben is een van de beste gevoelens ooit. Het kan niet in woorden worden beschreven, het kan niet in geld worden gekwantificeerd”. Huisbezit is een gevoel dat de dagelijkse sleur van het leven de moeite waard maakt. Het stelt je gerust dat je na alle ups en downs een plek hebt om naar toe te gaan…. Een plek die je nooit zal veroordelen en je altijd met open armen uitnodigt…” Gefeliciteerd mijn zoon met je nieuwe huis. Je verjaardagscadeau van papa.” In een andere post beweerde Mompha dat zijn kind zijn lofbetuigingen heeft verdiend nadat hij ‘zijn contributie heeft betaald’.

Lamborghini

In de loop der jaren heeft Mompha Jr, nu 10, ervan genoten om zijn weelderige leven te laten zien aan zijn volgers op Instagram. In één oogopslag, gepost in 2019, staat hij voor een rode Lamborghini Aventador die merkkleding draagt. Waaronder een Versace-t-shirt en een dure zonnebril. Volgens The Sun zou Mompha zijn enorme fortuin hebben verdiend met een wisselkantoor in Lagos en vervolgens zijn gaan investeren. Hij heeft een gerapporteerde nettowaarde van iets meer dan £ 12 miljoen, waarbij de Mirror meldt dat, wanneer hij wordt omgezet in Nigeria Naira, zijn fortuin meer dan zes miljard bedraagt.

Bron: Ladbible

Beeld: Instagram @mompha.junior

22-jarige wordt wakker met rare “bruine” vlekken op haar bed

22-jarige wordt wakker met rare “bruine” vlekken op haar bed

Man vreest dat hij gedumpt wordt nadat hij unieke tattoo heeft gezet

Man vreest dat hij gedumpt wordt nadat hij unieke tattoo heeft gezet