in

Deze moeder deelt ‘verdeel en heers’-hack om opvouwen minder vervelend te maken

Beeld: TikTok

Laten we eerlijk zijn, de was doen is een van die noodzakelijke huishoudelijke taken die niemand echt leuk vindt om te doen. Daarom heeft deze moeder haar hack gedeeld waardoor de was minder als een karwei aanvoelt en het omvat het opdelen van dingen in kleinere delen met een ‘verdeel en heers’ methode.

De hack

Het karwei stopt ook niet zodra je de kleren in de wasmachine hebt gestopt, want ze moeten aan de lijn worden gehangen om te drogen, voordat ze worden opgevouwen en opgeborgen met een extra stap om te strijken als je ervoor kiest om dat te doen. En hoewel het opvouwen van een grote stapel kleren van de lijn een ontmoedigende taak kan zijn, heeft een moeder op TikTok haar hack gedeeld om het karwei in kleinere delen op te splitsen, zodat alles gemakkelijker te beheren is.

De moeder van twee, Jen genaamd, postte een video waarin ze haar “verdeel en heers” methode uitlegt, waarbij ze kleding in dozen stopt, afhankelijk waar ze thuishoren, en van daaruit dingen opvouwt. Jen die post onder de gebruikersnaam @cleanwithjen zei: “Het opvouwen van de was is iets waar ik mee worstel, maar dankzij TikTok denk ik dat ik een oplossing heb gevonden. “In principe heeft iedereen zijn eigen doos. Als je de was van de lijn haalt, stop je de kleren van iedereen in hun eigen doos en breng je die in huis.” Ze voegde eraan toe: “Je vouwt het op en stopt de kleren terug in de doos. Je geeft ze dan de doos vol met mooi opgevouwen kleren, klaar om op te bergen.”

@cleanwithjen It’s a divide and conquer method for laundry folding so far it’s working! #cleanwithjen #cleaninghacks #laundry #laundryfolding ♬ Waterfall – Disclosure & RAYE

Geweldig idee

Jen schreef ook in het bijschrift van de video: “Het is een verdeel-en-heers methode voor het opvouwen van de was, en tot nu toe werkt het!” En hoewel de truc misschien eenvoudig lijkt, konden mensen in de commentaren niet geloven dat ze er zelf niet aan gedacht hadden. Een persoon schreef: “Jen, dit is een geweldig idee.” Terwijl een ander zei: “Ik vind dit leuk! Ik woon samen met drie andere vrouwen dus dit zal de ‘dat is van mij!’ ruzies besparen.” En een derde postte: “Ik was enthousiast over deze hack en toen realiseerde ik me dat ik alleen woon en dat ik het probleem ben.”

Bron: Mirror

Beeld: TikTok

Dit is waarom vrouwen hun overhemden anders dichtgeknoopt zijn dan die van mannen

Dit zijn 6 vriendschap “red flags” die je moet herkenen