in

WTFWTF

Vrouw lijdt aan zeldzame aandoening: ‘Ik kan niet stoppen om in slaap te vallen’

'Ik kan niet stoppen met in slaap vallen'
Beeld: YouTube @Truly

Slapen is goed voor de gezondheid. Door te slapen kun je elke dag weer fris wakker worden en beginnen aan een nieuwe dag. Maar alles wat te veel is, is niet goed. Dit geldt zeker ook voor slapen, maar wat kun je eraan doen als je Belle Hut heet? Belle is een jongedame die lijdt aan narcolepsie. Het is voor haar een enorme uitdaging om niet in slaap te vallen.

Niet stoppen met in slaap vallen

Zoals eerder aangegeven is narcolepsie een slaapziekte. Dit is waarmee Belle te kampen heeft. In een video die op YouTube geplaatst is, leg de jongedame uit hoe het is om te leven met zo een zeldzame ziekte. Zo heeft Belle aangegeven dat de ziekte ervoor gezorgd heeft dat eerdere relaties op niets zijn uitgelopen. Zo was ze eens op een date met een van haar vrienden, toen ze plots in slaap viel. Nadat dit was gebeurd heeft de jongeman het uitgemaakt. Dit is natuurlijk jammer, omdat Belle er niets aan kon doen. Door de ziekte kan Belle ook niet uitgaan, omdat ze paniekaanvallen kan krijgen. Maar dat is niet het enige waarmee Belle te kampen heeft.

YouTube @ truly

Leven met narcolepsie

Belle gaf aan dat narcolepsie haar leven helemaal veranderd heeft. Door de ziekte kan ze geen normale baan vinden en was ze ook niet in staat om de school af te maken. Dit allemaal omdat ze tot wel vijftien keer per dag in slaap valt. Los van een baan en de school, kan Belle ook niet genieten van haar lunch zonder in slaap te vallen. Voor Belle is het een en al slapen, zonder dat ze dit wil hebben. Alhoewel vorige relaties door de ziekte niets zijn geworden, heeft ze nu gelukkig een vriend die begrip heeft voor haar toestand.

Bron: YouTube

Deze mensen zijn buitengewoon getalenteerd!

Deze vrouw haar vriendin is een 3ft 6in stripper