in

Jongen geeft stiekem huisfeest en dan gebeurd dit!

Beeld: TikTok @xanderc38/ Pexels

Iedereen heeft wel eens in zijn jonge jaren een wild huisfeest meegemaakt. En bij de jongen in het volgende filmpje ging het er echter iets te wild aan toe. Maar gelukkig stonden zijn vrienden klaar om de schade te herstellen.

Wild huisfeest

In een video die op TikTok verscheen is te zien wat er tijdens een wild huisfeest zonder ouderlijk toezicht kan gebeuren. Tiktoker ‘xandrc38’ bleef namelijk achter met een groot gat in een van de muren in het huis van zijn ouders. Zijn vrienden lieten hem daarentegen niet alleen ten onder gaan, en als ware musketiers begaven zij zich richting de ‘doe het zelf’ zaak om het gat te repareren.

@xanderc38 Run it back next weekend? @sheshe_goated @roman4ktt @ceasar_m81 @tylermc75 ♬ Bob The Builder – Can We Fix It? – Main Theme – Geek Music

Gereedschappen

Als ware helden gingen zij te werk met veiligheidsbrillen, gereedschappen en verf totdat er al snel niets meer van het gapende gat te zien was. De comments op de video waren vooral van mensen die diep onder de indruk waren van de reactie van de vrienden na het zien van het gat. Ook al had de jongen het feest zonder toestemming en ouderlijk toezicht gegeven. Zijn vrienden waren verantwoordelijk genoeg om de schuld te delen en gezamenlijk naar een oplossing te zoeken.

“Zulke vrienden moet je houden” zei iemand. Anderen vonden het zelf niet eens erg: “Als mijn kind dit had gedaan en het dan gerepareerd zou hebben, zou ik niet eens boos kunnen zijn.” reageerde iemand waarop een ander toegaf zelfs trotse ouder te zijn als dit hen overkwam. Het is duidelijk dat de jongen in kwestie zijn vrienden juist heeft uitgekozen, maar wat de gevolgen en de reactie van zijn ouders is geweest is nog niet helemaal duidelijk.

Bron: YouTube

Beeld: TikTok @xanderc38

Vader spoort kinderen aan om lichaam helemaal te bedekken met tattoos zoals hij

Vader spoort zijn kinderen aan om lichaam helemaal te bedekken met tattoos

Partner onthult: “Ze is niet bij me “Voor een green card”