in

Man verdient fortuin nadat hij de ongedragen kleren van zijn ‘shopaholic’ vriendin heeft verkocht op Vinted

ongedragen
Beeld: Pexels

Een man heeft een fortuin verdiend door de ongedragen kleding van zijn ‘shopaholic’ vriendin te verkopen op Vinted.

Ongedragen kleren

De man ging creatief aan de slag met zijn spontane bijverdienste nadat hij genoeg had van de groeiende berg kleding die zijn vrouw had gekocht en die ze nooit droeg. Paul Young, vader van zes kinderen, besloot actie te ondernemen en sloeg twee vliegen in één klap door een heleboel ruimte in zijn huis vrij te maken en ook nog eens flink wat geld te verdienen. Hij heeft met succes een lading spullen van zijn vriendin Stacey Whyte verkocht, die ooit ‘het hele huis vulden’. Het werd zo erg dat er op een gegeven moment meer dan 200 ongedragen kledingstukken verspreid lagen.

Paul besloot naar Vinted te gaan om een einde te maken aan de stapels ongedragen kleding die Stacey nooit terugbracht en maakte vorige maand een Vinted-account aan. Voor het geval je het niet weet, Vinted werkt op een vergelijkbare manier als Depop of eBay (zonder het bieden). Hij gebruikte de slogan: “Mijn vriendin heeft een uitgaven probleem dus hier zijn al haar overtollige kleren. Verzending binnen 24 uur of minder.” Paul spendeerde vijf slopende uren aan het fotograferen en uploaden van de aanbiedingen op de online marktplaats – veel daarvan waren gloednieuw met de labels er nog aan. Gezien de hoeveelheid spullen die het tweetal moest verplaatsen, was het geen verrassing dat het niet lang duurde voordat het geld begon binnen te rollen nadat ze uiteindelijk een flinke £300 hadden verdiend in slechts drie weken.

Dagelijkse uitstapjes

Paul zei: “Plotseling werd de pagina gewoon gek. Elke avond waren we spullen aan het verzamelen en naar het postkantoor, Evri en al die kluisjes aan het sturen. “Ik maakte dagelijks uitstapjes om alles op de post te doen, mensen kochten ook in grote hoeveelheden.” De man uit Pudsey, West Yorkshire, zei: “Stacey is zo’n shopaholic dat ze onze pakketdame bij haar voornaam noemt. Ze koopt constant, het is non-stop. “We keken door het huis om ruimte te vinden voor verschillende spullen, en overal kwamen zakken en zakken met kleren uit.” Hij ging verder: “Er waren kasten vol met vacuümverpakte zakken die ze niet eens draagt. Ze kwamen uit de dakrand van het huis, uit de zolder en ook uit de kelder.

“We wilden ze naar de kringloopwinkel brengen toen mensen op Facebook voorstelden om alles op Vinted te zetten om te zien of ik er wat geld mee kon verdienen.” En gelukkig is dat gelukt. Stacey heeft sindsdien gezegd dat ze ‘blij is met de hulp’ en voegde eraan toe: “Ik werk lange uren en heb niet veel tijd om alles zelf te doen. “Ik realiseerde me niet hoe populair de site was, maar het extra geld is een grote hulp voor de dagelijkse rekeningen.” De situatie heeft het stel niet alleen een mooie extra inkomensboost gegeven – naast het vrijmaken van de broodnodige ruimte in huis – maar de Vinted-pagina is ook een soort virale sensatie geworden met maar liefst 1.700 volgers op de app. Nadat Paul de pagina op Facebook had gedeeld, grapten mensen zelfs dat ‘elke vrouw een Paul nodig heeft om hun Vinted te doen’.

Bron: LADbible

uitgegleden

Vrouw beweert dat ze is uitgegleden over een stuk ham en klaagt restaurant aan om de medische kosten te betalen

scheten

Man verbiedt vriendin scheten te laten in huis omdat hij dat onvrouwelijk vindt