in

Vrouw die 15 minuten stierf beschrijft wat ze zag toen ze ‘vijf jaar in de hemel was’

hemel
Beeld: YouTube & Pexels

Een vrouw die beweert dat ze “vijf jaar” in de hemel verbleef, heeft onthuld wat ze zag nadat ze klinisch dood was verklaard.

Vijf jaar in de hemel

Dr. Lynda Cramer was in mei 2001 meer dan 14 minuten klinisch dood – maar terwijl het aan deze kant slechts enkele minuten waren, beweert Lynda dat het in het hiernamaals veel langer voelde. In een filmpje op YouTube legt Cramer uit dat ze opstond om naar het toilet te gaan in haar huis in de VS en de volgende minuut voelde ze dat ze ‘zweefde’. Ze vervolgde: “Mijn ex-man kwam binnengerend en toen kwamen er twee paramedici binnen en die gingen meteen naar de plek waar mijn lichaam in het toilet lag.

“Ik had geen fysieke tijd hier, ik zweefde in de woonkamer.” Ze voegde eraan toe: “Het paramedisch rapport zegt dat ik klinisch dood was voor 14 minuten bevestigd.” Gedurende deze tijd zei Lynda dat ze mensen kon zien binnenkomen en dat ze van boven haar eigen lichaam kon zien wat er gebeurde. Lynda zegt dat ze kon zien dat haar lichaam niet ademde, maar dat het haar niet verontrustte. Ze beweert ook blauwe lichtbollen te hebben gezien die haar huis binnenkwamen, met een “zuivere witte energie” erin. Terwijl paramedici zich haastten om haar te redden, zegt Lynda – die een doctoraat in de metafysica heeft – dat ze zich vijf jaar lang ‘in de hemel voelde’.

Medische noodsituatie

Zoals u waarschijnlijk hebt begrepen, overleefde Lynda de medische noodsituatie en nu ze weer stevig in het land der levenden is, heeft ze openlijk gesproken over wat ze in het hiernamaals zag – inclusief een berg die 30.000 keer hoger was dan de Mount Everest, de hoogste ter wereld.nNaast wat ze in haar eigen huis zag, zegt Lynda dat ze zich herinnert dat ze in een veld vol bloemen stond. “Ik zag een bergketen die 30.000 keer zo groot was als de Mount Everest,” zei ze. “Er is een enorme bergketen aan de achterkant van waar ik ook was.

“Ik kon gebouwen met wolkenkrabbers zien. Dubai is als kleine miniatuur hutten in vergelijking. Ik zag meren, ik kon alles zien in een panorama. “Dus ik ben daar in interactie met mensen, praten met mensen, hen worden.” Lynda zei dat haar aanraking met het hiernamaals ook fungeerde als een ‘life review’ waarbij ze verschillende herinneringen kon bekijken. Ze beweert ook dat ze in dit andere rijk alle veranderingen in zichzelf kon aanbrengen die ze wilde. “Als ik in een eend wilde veranderen, kon ik in een eend veranderen,” zei ze. Waarom niet?

Bron: Ladbible

Polygamie relatie

Vrouw die in een polygamie relatie zit, vertelt hoe de relatie eigenlijk werkt

hot pocket

Man schiet huisgenoot in zijn bips omdat hij de laatste Hot Pocket had opgegeten