in

Moeder komt aan op vliegveld en ziet een andere man als haar zoon: ‘Geeft hem een stevige knuffel!’

Moeder komt aan op vliegveld en ziet een andere man als haar zoon: 'Geeft hem een stevige knuffel!'
Beeld: TikTok @domingomendozaa

Een moeder die pas was aangekomen op een vliegveld heeft een man aangezien als haar zoon. Als dit niet genoeg was gaf ze de man een stevige knuffel. Nu is het zo dat je van een vlucht uitgeput kan zijn en misschien is dit de reden waarom de moeder zo een vergissing gemaakt heeft.

Komt aan op vliegveld en ziet andere man als haar zoon

Wat een moment van vreugde moest zijn is in een ogenblik omgeslagen in een hilarisch moment. Het ging namelijk om een jongeman die vol enthousiasme uitkeek naar de komst van zijn moeder. Omdat het voor hem zo een speciaal moment was, had hij zijn camera bij zich om alles vast te leggen. In de video gaf Domingo Mendoza uit Venezuela aan dat het voor hem een belangrijk moment was. Wat hij niet op gerekend had, is dat zijn moeder hem zou verwarren met iemand anders. Na een poosje te hebben gewacht, kwam zijn moeder uiteindelijk aan op het vliegveld. Maat net voor zijn moeder hem kwam omhelzen, was er een andere vrouw die hem wilde knuffelen.

@domingomendozaa Yo le di su abrazo tambien 😂 #fyp #viral ♬ sonido original – ParaTusEstados

Krijgt een stevige knuffel

Toen de vrouw hem benaderde, kon Domingo het niet nalaten om de vrouw ook een knuffel te geven. Ineens had Domingo twee moeders die hem tegelijkertijd knuffelde. Op een gegeven moment had de vrouw door dat Domingo niet haar zoon was en bood haar excuses aan. De volgers van Domingo waren vol lof over hoe hij is omgegaan met de situatie. Hij heeft de vrouw namelijk een vriendelijke behandeling gegeven. Hoe de vrouw zo een misverstand gemaakt heeft is niet bekend. Dit is een van de redenen waarom velen gevraagd hebben om de reactie van de echte zoon en de vrouw te delen.

Bron: curioctopus.nl

Beeld: TikTok @domingomendozaa

dramatische reactie

Meisje van 8 heeft een zeer dramatische reactie op de ontdekking dat ze een nieuw broertje of zusje krijgt

Vrouw zet na 37 jaar punt achter huwelijk en gaat een relatie aan met een bekende!

Vrouw zet na 37 jaar punt achter huwelijk en gaat een relatie aan met haar beste vriendin!