in

Deze voormalige straatarme onthult hoe hij erin slaagde om miljonair te worden in Dubai

miljonair
Beeld: Pexels

Vaak zijn we geneigd te geloven dat rijkdom voornamelijk een kwestie van afkomst is, dat degenen geboren in een bepaalde sociale klasse zelden in staat zijn om daaruit te ontsnappen. Toch is de geschiedenis doorspekt met voorbeelden van mensen die hun leven in eigen handen namen, de kansen die het leven bood grepen en zichzelf omhoog werkten in de maatschappij. Hoewel velen denken dat het bijna onmogelijk is om miljonair te worden als je als kind zelfs geen dak boven je hoofd had, zijn er in de wereld miljonairs die hun weg omhoog hebben gevonden vanuit zulke omstandigheden.

Miljonair

Tony Habib King werd op een zeer jonge leeftijd een opstandige tiener die op 16-jarige leeftijd voortijdig stopte met school. Hij werd later weggestuurd wegens slechte aanwezigheid. Op 18-jarige leeftijd ontmoette hij de liefde van zijn leven, trouwde, en ontdekte al snel dat ze een kind verwachtten. Geboren en getogen in Chorlton, Manchester, begonnen Tony en zijn vrouw hun leven samen in het huis van zijn vader, maar door problemen met samenleven besloten ze om hulp te zoeken bij de gemeente en verhuisden ze naar een hostel in Manchester. “Traditioneel onderwijs was nooit mijn ding, ik leer liever van mensen,” zegt Tony. “Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik bestemd was voor iets groters en beters.”

Na twee maanden in het hostel kregen ze dankzij leningen van beide families de mogelijkheid om in een appartement te gaan wonen, en met de hulp van zijn vader vond Tony werk als makelaar. “En zo begon het avontuur pas echt. Hoewel ik in vastgoedbeheer werkte, deden we ook andere dingen, zoals schuldbeheer. Ik bleef voortdurend leren,” vertelt de man. Na 10 jaar in deze functie voelde Tony de drang naar een nieuwe uitdaging, en dat was het moment waarop zijn vriend Zak Jennings hem benaderde met een aanbod om bij zijn leasemaatschappij in Manchester te komen werken.

Beeld: Pexels

Eigen bedrijf

In april 2022 bundelden de twee vrienden hun krachten en lanceerden ze hun eigen bedrijf, Gold Ace Real Estate. Met kantoren in zowel Manchester als Dubai, specialiseert het bedrijf zich in de verkoop, verhuur en het beheer van onroerend goed. Momenteel heeft het bedrijf 6 medewerkers in Manchester en 12 in Dubai, en wordt het geschat op een waarde van ongeveer £1 miljoen. Het motto van het bedrijf weerspiegelt perfect de vastberadenheid van deze jonge man die zich door talloze uitdagingen heen heeft weten te slaan: “het is de overwinning die telt.”

Tony, nu vader van 4 kinderen en trotse eigenaar van een miljonairsbedrijf, voelt nog steeds dat zijn carrière zijn hoogtepunt niet heeft bereikt. Hij is overtuigd dat hij dit succes heeft verdiend en dat zijn toekomst bestemd is voor nog grotere dingen. Met zijn winnende aanpak geloven we sterk dat hij zonder twijfel verder zal blijven slagen. Tony, onze oprechte complimenten aan jou, een waar voorbeeld waar we belangrijke lessen uit kunnen trekken!

Bron: Curioctopus

wisselen

Vrouw weigert van stoel te wisselen voor moeder en kinderen in vliegtuig omdat ze luchtziek wordt

kleuterjuf

Moeder vindt dat kleuterjuf iets op het lichaam van haar zoon heeft geschreven met een stift