in

LOLLOL

Man droomde dat hij vlees aan het hakken was: snijdt eigen “aubergine” af in slaap

Aubergine afgehakt
Beeld: Pexels @Rahul Shah

Een man in Ghana heeft zijn eigen aubergine en scrotum afgesneden in zijn slaap. Terwijl hij droomde dat hij vlees aan het hakken was. Hij werd vol afschuw wakker voordat hij de buren om hulp riep.

“Aubergine afgehakt”

Kofi Atta, een boer uit Assin Fosum in het zuiden van Ghana, raakte bij het incident op 12 augustus zwaargewond. Nadat hij had gedroomd over het slachten van een geit, werd de 47-jarige in shock wakker. Hij voelde scherpe pijnen uit zijn aubergine en scrotum komen. Vier dagen later, in een gesprek met BBC Pidgin, zei Atta: “Ik ga in de stoel zitten, maar ik doezel in, dus terwijl ik slaap, droom ik dat ik het vlees voor me snijd.”

Hij werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Maar zei dat hij misschien geopereerd moet worden, waarvoor hij geld moet inzamelen. Gelukkig, hoewel ernstig, worden zijn verwondingen niet als levensbedreigend beschouwd. “Op dit moment ben ik in het ziekenhuis. Ze geven me allemaal vloeistoffen en wat injecties, maar ik moet geopereerd worden,” zei hij.

Droom

“Ik krijg geen geld om de ambulance van brandstof te voorzien. Ze gaan me naar het Komfo Anokye Teaching Hospital (KATH) brengen voor een operatie.” Atta zei dat hij geen idee heeft hoe hij aan het dutten was met een mes in zijn hand. Hij vertelde BBC Pidgin dat hij eigenlijk om hulp riep terwijl hij nog droomde. “Ik ga in de stoel zitten, maar ik doezel in, dus terwijl ik slaap, droom ik dat ik zeg dat ik vlees voor mezelf zal snijden,” voegde Atta eraan toe.

Toen hij uit de stoel probeerde op te staan, merkte hij de intense pijn in zijn geslachtsdeel op en riep de buren om hem te helpen. Toen hij de dingen waar hij over had gedroomd in elkaar zette, realiseerde hij zich dat hij per ongeluk zijn eigen penis en scrotum had afgesneden.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @K.Budu

Australische politie arresteert 100-jarige vrouw speciaal voor haar bucketlist

‘Spiritueel Psycholoog’ laat derde oog tatoeëren op voorhoofd: “ben het zat om in angst te leven”