in

Deze meid wilde lippen als Kylie Jenner en bleef achter met een gekneusd gezicht

Een jonge vrouw kreeg de schok van haar leven toen een lip vergrotingsapparaat dat ze online kocht haar eruit liet zien alsof ze net een ronde in een boksring achter de rug had. Zij hoopte een pruillip ter grootte van Kylie Jenner te krijgen, maar het bezorgde haar helaas een gekneusde en bebloede kusser. Het resultaat ziet er verdomd pijnlijk en lelijk uit.

Lippen als Kylie Jenner

Brittany Forster, 24, uit Perth, West-Australië, kocht CandyLipz op de website van het bedrijf en probeerde het uit door het appelvormige apparaat boven haar mond te houden en er zuigkracht op uit te oefenen. Na twee ‘verschrikkelijke’ minuten van tranende ogen en pijnlijke lippen, verwijderde ze het apparaat en was ontzet over het resultaat, dat haar een enorme pruillip had opgeleverd. Volgens Daily Mail zijn de lippen van Brittany vier dagen na het aanbrengen nog steeds gehavend en gekneusd. Wat het bedrijf betreft, zij zeggen dat Brittany’s ervaring “heel normaal” is en dat ze haar grote lippen geweldig vinden en vinden dat ze er geweldig uitzien. OK, zeker! Ze gebruikte een lip vergrotingsapparaat van het bedrijf CandyLipz en de resultaten zijn niet ideaal.

Geschokt

Brittany’s lippen waren totaal onherkenbaar, gezwollen en gekneusd van het vergrotingsapparaat. Ze was zo geschokt dat ze begon te hyperventileren, omdat ze bang was dat ze permanente littekens zou overhouden. Ik deed het af en keek in de spiegel en zei: ‘oh mijn god, wat heb ik gedaan? Nee, nee, nee, dit kan niet gebeuren,’ vertelde Brittany aan Daily Mail Australië. Zodra ik in de spiegel keek dacht ik wat heb ik mezelf aangedaan?
Ik dacht dat het permanent was. Toen ik de lippenstift opdeed, had ik zoiets van, als dit nu mijn leven is, dan moet ik er maar van gaan genieten. Ik zal het moeten omarmen.

Het is een pijnlijke ervaring,’ zei Brittany. Je doet het twee minuten op en het is behoorlijk afschuwelijk en dan haal je het er weer af.’ De pijn was het echter waard voor Brittany, die blogs had bekeken over hoe de beroemde Kardashian-zus, Kylie Jenner, haar enorme pruillip krijgt, in de hoop de ster na te doen. Kylie Jenner is nu berucht voor het hebben van de grootste lippen in Hollywood en Brittany dacht dat haar geheim CandyLipz was. Het grappige is dat toen ik de lippen van Kylie Jenner zag, ik dacht dat ze belachelijk waren, ze is te ver gegaan,’ zei Brittany. ‘Maar grap is voor mij, want dat is precies wat er met mij gebeurde.’

Bron: Cosmopolitan & Dailymail

Beeld: YouTube Derrick Son

Deze Nederlandse dude leeft maand lang zonder suiker, junk food en alcohol en dit is wat er gebeurde

Undercover baas komt achter dat werkneemster in een daklozenopvang woont met haar kinderen en helpt haar met een uniek gebaar