in

Vrouw laat ‘enge’ sms’jes zien die ze kreeg van bouwvakker

bouwvakker

Een vrouw zat met haar mond vol tanden nadat een bouwvakker halverwege vertrok en weigerde om terug te komen. Hij maakte namelijk een aantal ongelooflijk seksueel ongepaste sms’jes stuurde.

Enge sms’jes van bouwvakker

Ja, het is niet de meest professionele uitstraling in de wereld, laat staan als je iemand bent die voor zijn levensonderhoud afhankelijk is van mond-tot-mondreclame en aan zijn lot wordt overgelaten in de huizen van mensen. Je zou denken dat deze man hierna geen handel meer zal krijgen van deze klant of haar vrienden. Het verhaal gaat als volgt – de vrouw had de stukadoor gevraagd naar haar huis te komen om het opnieuw te bepleisteren, nadat ze hem had gevonden via een aanbeveling van iemand die ze kende. Tijdens de klus ging het goed, totdat hij halverwege de derde dag verdween, al zijn spullen inpakte en gewoon wegreed. De helft van de keuken was nog niet af en de vrouw zat met een paar vragen.

Ze vroeg hem uiteindelijk wat er aan de hand was, maar was zeker niet voorbereid op het antwoord dat ze kreeg van de veel oudere werkman. Toen ze de teksten online zette, toonde de vrouw zich geschokt en verbaasd over wat er terugkwam. Op de Girlsmouth Facebookgroep zei ze: “Dus ik huurde een stukadoor in via aanbevelingen… derde dag na drie uur verdween hij gewoon, geen sms, geen ik ben weg, niets. “Ik stuurde hem vanmorgen een bericht en kreeg dit antwoord. “Ik was zo geschokt dat ik niet reageerde.

Stoute dingen

Vervolgens zei hij dat als hij terug zou komen, hij haar mee naar bed zou willen nemen en somde een aantal dingen op die hij daar zou willen doen. De man besloot toen: “Dus daarom kom ik niet terug, want ik wil stoute dingen met je doen. “Als je daar klaar voor bent, kom ik terug. “Maak je geen zorgen over het geld, daar maak ik me niet druk om.” Toen ze het bericht deelde, zei de vrouw dat ze ‘alleen een paar keer een kopje thee voor hem had gezet in mijn pluizige pyjama’ en voegde eraan toe dat de werknemer ‘oud genoeg was om [haar] vader te zijn’.

Zoals je je waarschijnlijk wel kunt voorstellen, waren degenen die haar post zagen net zo verbijsterd. “Wtf, wat een engerd die aangifte moet doen,” zei iemand. “Nou, je weet uit ervaring dat hij de klus niet afmaakt, dus ik zou zeker passen,” schreef een ander. “Wow, hij klinkt echt professioneel en toegewijd aan zijn werk,” zei een derde. Ja, het is geen fantastische manier om een bedrijf te runnen, dat is zeker.

fulltime baan

Man legt uit waarom hij nooit een fulltime baan wil en van plan is om tot zijn 50e bij zijn moeder te blijven wonen

meer geld verdienen

Vrouw zorgt voor felle reacties nadat ze beweert dat mannen meer geld moeten verdienen dan hun vrouwen