in

Man eet rauw vlees tijdens blind date: ‘Ik hoop dat ze mij accepteert’

rauw vlees eten

Fitness influencer Weam Brieche gaat regelmatig viraal met de verbazingwekkende video’s waarin hij rauw vlees eet. Weam is nu op zoek naar de ‘ware’ die ruimdenkend is.

Rauw vlees eten

De 33-jarige fitness coach Weam, eet al geruim een jaar lang alleen rauw vlees. On social media post Weam geregeld over zijn onconventionele dieet en krijgt er de meest uiteenlopende reacties op. Sommige kijkers zijn bezorgt over hoe veilig hete eten van rauw vlees is, maar de meeste mensen reageren vooral geschokt wanneer Weam weer eens op camera verschijnt, terwijl hij bijvoorbeeld rauwe testikels eet.

Hij gunde onlangs zijn volgers een kijkje in zijn vriezer, die gevuld leek te zijn met zakken rauw vlees, waaronder biefstuk, beenmerg en ‘lever. De rauwe maaltijd spoelt de online coach weg met een glas rauwe eieren of melk. Weam is nu op zoek naar een ruimdenkende vrouw die absoluut geen veganist kan zijn, en besluit om op een blind date met model en make-up artieste Zakiya te gaan.

Zakiya

Weam, is als de twee elkaar voor het eerst in een restaurant ontmoeten, onder de indruk van Zakiya en hoopt dan ook dat zij haar eetlust niet kwijt raakt zodra zijn eigen meegebrachte rauwe kost tevoorschijn haalt. Weam legt uit dat hij graag rauwe organen eet, omdat deze vooral beter smaken als ze niet gekookt en het liefste nog een beetje bevroren zijn. Voor hij zijn date een hapje laat proeven laat hij haar ook weten dat hij niet vies is van rauwe hersenen met honing. Zakiya lijkt het allemaal te accepteren en is niet al te geshockeerd van Weam zijn dieet. Het lijkt erop dat de twee in de toekomst zeker op een tweede date zullen gaan.Weam zegt dat Zakiya de eerste is die zo positief heeft gereageerd en het hem hoop geeft dat men meer accepteert dan hij had gedacht.

Bron: YouTube

Beeld: Instagram @weambreiche

Bizarre video bewijst: 'IJs in een frituur doen kan extreem gevaarlijk zijn!'

Bizarre video bewijst: ‘IJs in een frituur doen kan extreem gevaarlijk zijn!’

Rechter werd betrapt op '15 keer' masturberen in rechtbank tijdens rechtszaken!

Rechter werd betrapt op ’15 keer’ masturberen in rechtbank tijdens rechtszaken!