in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw laat haar vriend voor huur en rekeningen betalen: “Hij heeft geen idee dat ik de eigenaar ben”

Eerlijk zijn in een relatie is essentieel voor de meeste koppels. Voor zover wij weten, vindt niemand het leuk om voorgelogen te worden en erachter te komen dat de waarheid voor hem of haar werd achtergehouden. TikTok kent veel drama, en één gebruiker ontketende een intense discussie nadat ze iets schokkends over haar relatie deelde. De vrouw onthulde dat ze al een jaar samenwoonde met haar vriend. Hij betaalde de huur en de rekeningen. Maar hij wist niet dat zij de eigenaar van de was woning waarvoor hij betaalde.

Eigenaar van de woning

“Ik woon hier nu een jaar met mijn man. Hij betaalt de huur en alle rekeningen. Hij heeft geen idee dat ik de eigenaar ben en hier al vijf jaar woon. Dus zijn directe stortingen gaan rechtstreeks naar mij.” Al snel had de korte video meer dan 2 miljoen views gekregen, en veel mensen deelden hun mening over de zaak.

Zoals altijd was het internet meer dan bereid om de vrouw te laten weten wat ze van haar acties vonden. Terwijl sommigen erop wezen dat ze een slimme zakenvrouw was die het geld zou gebruiken om haar hypotheek te betalen, bekritiseerden anderen haar omdat ze oneerlijk was.

@techno_shamen91 #stitch with @jaynedoee0 ♬ original sound – Atlas

Bekritiseren

“Hij is je VRIEND, NIET je man, en zou toch huur moeten betalen, dus ik zeg goed voor jou!! Ze zijn gewoon boos, omdat ze er niet eerst aan gedacht hebben. Doe jij dat!” “Een relatie die (letterlijk) gebaseerd is op leugens en bedrog zal nooit standhouden.” “Zodra hij erachter komt. Zal hij haar waarschijnlijk dumpen, omdat hij je niet vertrouwd.”

Bron: Thoughtnova

Beeld: TikTok @techno_shamen91

61-jarige oma en haar jongere man zijn klaar om een baby te krijgen

Bodybuilder geniet van huwelijksreis met tweede sekspop: 'Eerste ging kapot!'

Bodybuilder geniet van huwelijksreis met tweede sekspop: ‘Eerste ging kapot!’