in

Vrouw Bevalt Tijdens Concert van 50 Cent

50 cent concert

De muziek van 50 Cent kan veel teweegbrengen, maar dat het de geboorte van een baby zou versnellen, is toch wel een zeer unieke gebeurtenis! Tijdens een recent concert van de rapper in Ridgefield, Washington, werd onverwachts een kleine fan geboren. Een licht humoristische wending in het leven van de concertgangers!

Onverwachte Gebeurtenis

Tijdens een optreden van 50 Cent in de RV Inn Style Resorts Amphitheater in Washington op 6 september, begon een vrouw onverwachts te bevallen. Medisch personeel, dat zag dat de vrouw in nood was, ontdekte dat ze al in labor was en niet meer veilig verplaatst kon worden.

Om wat privacy te bieden, vormden de medewerkers een ‘menselijk gordijn’, voordat ze lakens vonden om de bevalling af te schermen. De moeder en het pasgeboren meisje werden vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd, waar beiden het goed maken.

Het Tournee van 50 Cent

De rapper, die op internationale tour is met de titel The Final Lap, had zo een extra speciaal moment tijdens zijn reeks concerten die tot 12 november lopen. De tour viert het 20-jarige jubileum van zijn hitalbum ‘Get Rich or Die Tryin’’.

Dit is niet het enige opmerkelijke voorval tijdens de shows van 50 Cent. Tijdens een concert eind augustus gooide de rapper een kapotte microfoon in het publiek, waardoor een radio-presentatrice gewond raakte. Er zijn ook vergelijkbare gevallen gemeld in de afgelopen jaren waarbij vrouwen begonnen te bevallen tijdens een concert. Zoals een vrouw die beviel tijdens een concert van Pink in het Fenway Park in Boston en een ander geval tijdens een Metallica-concert in Brazilië.

Bron: Dailymail

lipfiller oplosser

De schokkende waarheid achter lipfiller oplosser: “Ik kon niet praten!”

kassière

Man wint jackpot van $ 470k na fout van nieuwe kassière