in

Passagier gaat viraal: ‘Filmt medewerker tijdens het beplakken van de vleugels enkele momenten voor het opstijgen!’

Passagier gaat viraal: 'Filmt medewerker tijdens het beplakken van de vleugels enkele momenten voor het opstijgen!'
Beeld: TikTok @myhoneysmacks

Een passagier is viraal gegaan nadat die een medewerker van een vliegmaatschappij heeft gefilmd die bezig was de vleugels van het vliegtuig te beplakken. Het laatste wat je wil zien is een indicatie dat er iets mis is met het vliegtuig voordat je vertrekt. Deze passagier heeft het gelukkig wel gezien en ook kunnen vastleggen.

Passagier die viraal gaat

Een vrouw is viraal gegaan nadat ze aankondigde Spirit Airlines niet langer te zullen gebruiken, omdat ze een medewerker had betrapt die tape op de vleugel van haar vliegtuig plakte voordat ze vertrok. TikTok-gebruiker @myhoneysmacks, die uit Alabama komt, filmde de onderhoudsreparatie vanuit haar stoel bij het raam terwijl het vliegtuig geparkeerd stond op de internationale luchthaven van Nashville. ‘Dit is precies de reden waarom ik niet met Spirit vlieg. Het maakt me niet uit of het vliegtuigband is of niets, ‘zei ze aan het begin van de video van 37 seconden. Speed tape, dat soms verward kan worden met duct tape, is een op aluminium gebaseerde tape die is ontworpen voor tijdelijke en kleine reparaties aan vliegtuigen. Dit is wat een luchtvaartveiligsheidsadviseur beweerde.

@myhoneysmacks Im only flying southwest now 😤 #spirit #spiritairlines #plane #planecrash #cockpit #airline #flight #fly #scary #omg #mindboggling ♬ original sound – My Honey Smacks 🍯🐝 Youtuber

Medewerker wordt gefilmd tijdens het beplakken van de vleugels momenten voor het opstijgen

Hoewel speed tape veilig is voor bepaalde reparaties, was de contentmaker minder blij om te zien dat het in realtime werd gebruikt. “Het feit dat je het vliegtuig zelfs moet dichttapen, en dan doe je het terwijl mensen op de vlucht zitten en we je niet kunnen zien? Dat is de reden waarom ik niet met Spirit zal vliegen,” zei ze. “Nu Southwest, dat kan ik doen. Maar Spirit? Nee hoor,” vervolgde ze. “Die tape gaat zijn kleefkracht verliezen. Vliegen jullie de hele wereld over en houdt tape het bij elkaar? Nee hoor, maak je geen zorgen. Ik boek niet bij jullie.”. In de ondertiteling voegde ze toe: “Ik vlieg alleen nog maar met Southwest.” De video is sinds twee dagen geleden geplaatst en is 1,6 miljoen keer bekeken en heeft meer dan 10.000 reacties ontvangen.

Bron: dailymail.co.uk

Beeld: @myhoneysmacks

voetbal

Man wil zijn voetbal kunsten tonen, maar dan gebeurt dit!

problemen

Vrouw onthult: ‘Mijn tatoeages zorgden voor problemen in mijn relaties’