in

Schuldige beklaagde loopt nonchalant de rechtszaal uit terwijl niemand het door heeft!

Schuldige beklaagde loopt nonchalant de rechtszaal uit terwijl niemand het door heeft!
Beeld: YouTube @ A&E

Een schuldige beklaagde heeft in stijl de uitgang gezocht in een rechtszaal. Dit gebeurde tijdens een zitting toen zijn zaak voor ging. Hoe kan het dat een schuldige beklaagde gewoon de rechtszaal uitloopt? Om te beginnen is hij de hoofdreden waarom er een zitting wordt gehouden. Je zou denken dat zo iemand het helemaal niet in zijn hoofd haalt om doodleuk de rechtszaal uit te lopen.

Schuldige loopt nonchalant de zaal uit

De man in kwestie was net schuldig bevonden en veroordeeld tot een lange gevangenisstraf. Hij slaagde erin om gewoon de rechtszaal uit te lopen en zich los te maken terwijl een ander vonnis werd overwogen. In de video is te zien dat hij op een doodnormale manier de zaal uitloopt alsof het de normaalste zaak van de wereld is. De man in kwestie heet Joey Watts en naar alle waarschijnlijkheid suggereren zijn strafrechtelijke aanklachten dat hij geen aardige vent is. Hij zat in een rechtbank in Arkansas waar hij werd beschuldigd van zware mishandeling en het bezit van een vuurwapen. Maar terwijl de jury buiten bezig waren om te beraadslagen, zag de man kans om richting de uitgang te lopen.

Beeld: YouTube @ A&E

Niemand heeft het door

Op het moment dat Watts de zaal uitliep, was hij al schuldig bevonden. Vervolgens werd hij daarna ook nog eens schuldig bevonden aan het bezit van vuurwapens. In de video is duidelijk te zien dat niemand hem in de gaten houdt. Dit maakte het mogelijk om moeiteloos de zaal uit te lopen. Uiteindelijk is de man een dag later aangehouden. Maar hoe staat het met de mensen die toezicht moesten houden? De man die de leiding had over de zaak was plaatsvervangend aanklager Norman Frisby. Hij gaat ook niet vrij uit in deze zaak. Gelukkig is de man wel in de kraag gevat.

Bron: unilad

Australische man reist naar Zweden om de binnenkant van zijn oren te verwijderen

Vrouw zegt dat ze maar een cent uitbetaald kreeg voor zes weken serveren!

Vrouw zegt dat ze maar een cent uitbetaald kreeg voor zes weken serveren!