in

LOLLOL WTFWTF

Hippe oma in hotpants schaamt zich niet voor haar lichaam: reageert op trollen die haar ‘beschamend’ noemen

Hippe oma in hotpants schaamt zich niet voor haar lichaam: reageert op trollen die haar 'beschamend' noemen
Beeld: Instagram @hergardengym

Gekleed in modieuze sport outfits probeert de hippe oma Jacqueline Hooton (59) de vooroordelen rondom oudere vrouwen onderuit te halen.

Hippe oma

De fitness instructrice uit Bogner Regis, heeft een groot aantal volgers op social media die haar gewaagde levensstijl applaudisseren. Een groot deel van haar volgers maakt zich echter zorgen en uit hun kritiek over Jacqueline’s kledingkeuze. Het zou het verste van gracieus oud worden zijn volgens sommige.” Het is geen leeftijdsdiscriminatie, het is klasse en respect tonen voor je familie. Ik zou absoluut gekrenkt zijn als mijn ouders zich zo zouden kleden en handelen. Beschamend”, gaf iemand aan.

Meer zelfvertrouwen

Het kan Jacqueline in ieder geval niet veel schelen wat mensen van haar levens en kledingstijl vinden. Zij kijkt met plezier uit naar het ouder worden en schaamt zich niet voor haar leeftijd. Ze ziet andere vrouwen ook graag het ouder worden accepteren en met meer zelfvertrouwen door hun midlife gaan.” Je ziet er geweldig uit en je bent zo bemoedigend. De haters zijn boos op zichzelf.” Aldus een fan over de negatieve reacties. Jacqueline zal in ieder geval ongestoord vrouwen blijven bemoedigen en inspireren en een flinke dosis aan positiviteit verspreiden met haar videos.” Je beste jaren zijn zeker niet achter je!” zegt ze.

Bron: http://ladbible.com

Beeld: Instagram @hergardengym

Influencer maakt harde val tijdens rondleiding

Influencer maakt harde val tijdens rondleiding

Man berooft bank om zijn eigen geld terug te krijgen: is een geprezen nationale held