in

LOLLOL WTFWTF

Gezinnen wachten 30 uur in enorme wachtrijen om naar Frankrijk te gaan

Beeld: YouTube @Sky News

Families hebben tot 30 uur in de rij gestaan ​​in Dover in een poging om over te steken naar Frankrijk. En de mensen zijn namelijk gewaarschuwd dat er nog een weg te gaan is om de achterstand in de drukke haven weg te werken.

Wachtrijen richting Frankrijk

Op zaterdag 23 juli werden er zo’n 10.000 auto’s verwacht in Dover. En meer dan 13.000 passagiers zouden voor 10.00 uur ‘op weg’ zijn. Waarbij velen van deze gezinnen hopen het begin van de schoolvakanties te markeren met een reis naar het buitenland.

Veel gefrustreerde reizigers hebben vertragingen tot zeven uur gemeld toen ze probeerden op de veerboten te komen. Terwijl anderen beweerden dat ze nog langer moesten wachten. Waarbij één persoon tweette om te zeggen dat ze ’30 uur’ vastzaten in Dover. “30 uur wachten in Dover”, schreven ze, terwijl ze een aantal media tagden om te proberen het woord te verspreiden. “Waarom zijn het de problemen van Frankrijk? We hebben #Brexit gestemd.”

Frustrerend

Bannister zei dat het ‘enorm frustrerend’ was om ‘in de steek gelaten’ te worden door slechte middelen aan de Franse grens. Hij zei ook dat er ‘verhoogde transactietijden’ aan de grens zullen zijn vanwege extra controles die nodig zijn. In een gesprek met BBC News zei hij dat het probleem een ​​‘nasleep van de Brexit’ was met meer controles die nodig waren, en beweerde dat de haven van Dover ‘te klein’ is met te weinig kiosken vanwege ruimtegebrek.

In het BBC Radio Four Today-programma legde hij uit: “We opereren in een post-Brexit-omgeving, wat betekent dat paspoorten moeten worden gecontroleerd, ze moeten worden afgestempeld en inderdaad de bekwame mensen die de cabines bemannen, politie-hulpdiensten en frontieres. Ze doen hun werk dat ze nu moeten doen.”

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @Sky News

Dronken man protesteert nadat de toegang hem geweigerd wordt bij hotel

Conor McGregor woedend: fan onderbreekt zijn Ibiza-feest