in

WTFWTF

Vrouw komt thuis van het shoppen en ontdekt dat haar terras is leeggehaald

Beeld: TikTok @lauriepenny

Een vrouw die thuis was aangekomen van het shoppen, ontdekte dat haar hele terras was leeggehaald. Laurie Penny, uit Londen, was maar voor een paar uur uit huis toen ze de ontdekking deed. Ze ontdekte dat haar tuintegels waren verwijderd en haar tuinmeubels netjes waren opgestapeld.

Vraagt zich af waarom terras is leeggehaald

In een tweet zei Laurie het volgende: “Beste @IslingtonBC, dit is ongemakkelijk, maar gisteren had ik een terras dat ik best leuk vond. Vanmorgen ging ik een paar uur naar de winkels, en nu is het… nou, um, het is weg.

“Ik weet dat je het druk hebt, maar zou je me kunnen vertellen wie mijn terras heeft ingenomen, en misschien ook waarom?” In een reactie op een volger die vroeg of haar terras gestolen had kunnen worden, merkte Laurie op: “Dieven ruimen over het algemeen niet achteraf op. Of de meubels zo netjes opstapelen.” Een terecht punt omdat dat precies het geval bleek te zijn. Het ‘terras overval’ – zoals Laurie het noemde – was niet het werk van dieven, maar een misverstand met de gemeente. Laurie kreeg van de gemeente te horen dat de terrastegels zijn verwijderd zodat een lek bij het pand kon worden gerepareerd. Idealiter zou Laurie op de hoogte zijn gesteld van de beslissing voordat het gebeurde, maar om de een of andere reden was dat niet het geval.

Nieuw terras

De gemeente heeft Laurie aangegeven dat het allemaal goed gemaakt wordt. Dit maakte ze bekend in een update tweet over het voorval: “De gemeente heeft contact opgenomen met de bewoner om zich te verontschuldigen, eventuele zorgen te bespreken en haar gerust te stellen dat het terras volledig zal worden hersteld.”. Gelukkig kon Laurie het wel opbrengen om dit voorval als grappig te beschouwen. Thuis komen en zien dat je terras is leeggehaald is zeker niet prettig. Hopelijk communiceert de gemeente wel op een behoorlijke manier in het vervolg.

Bron: ladbible

Beeld: Twitter @PennyRed

Little Mermaid live-action remake trailer is gelanceerd

Amanda is beroemd om haar enorme zitkussen en verdient €20.000 per post

Amanda is beroemd om haar enorme zitkussen en verdient €20.000 per post