in

55-jarige man die ’teruggebracht werd uit de dood’ onthult hoe het is aan de andere kant

dood

Het is de vraag waarop iedereen wanhopig het antwoord wil weten: wat gebeurt er als je sterft? Een 55-jarige man heeft zijn fascinerende ervaring met het hiernamaals gedeeld nadat hij van de rand van de dood was teruggebracht.

Uit de dood teruggebracht

Het hart van Kevin Hill stopte plotseling met kloppen terwijl hij werd behandeld voor calciphylaxie. Het is een ongewone ziekte waarbij calcium zich ophoopt in kleine bloedvaten van het vet en huidweefsel. Maar de schrijver uit Derby heeft gewaarschuwd dat er “geen licht is om naar toe te gaan.” Hoewel zijn ervaring van “sterven” en weer tot leven komen vredig was.

De heer Hill, door de artsen van het Derby Royal Hospital de ‘wondermens’ genoemd, zei dat hij een ‘geestenrijk’ binnenging waar hij vanaf de zijlijn toekeek hoe zijn lichaam achteruitging. Hij zei: “Ik keek niet naar beneden naar mijn lichaam, maar ik was gescheiden van mijn lichaam. Het was alsof ik in het geestenrijk was en ik was me bewust van wat er gebeurde, maar ik had zoveel vrede.

dood

Hartoperatie

De heer Hill onderging in januari vorig jaar een hartoperatie vanwege een probleem met zijn hartklep. Hierdoor hield hij water vast in zijn benen en na medicatie en een jaar in het ziekenhuis verloor hij 65 kg watergewicht. De heer Hill ontwikkelde toen calciphylaxis. Dit kan bloedstolsels en pijnlijke huidzweren veroorzaken, die vervolgens tot bloedingen kunnen leiden.

De aandoening komt bijna uitsluitend voor bij patiënten met een chronische nierziekte. Hij zei: “Ik had de ziekte maandenlang. Mijn huid vrat aan me. Ik had drie dagen dat mijn benen leegbloedden – het hield maar niet op. Hij beweerde dat hij vijf liter bloed verloor voordat zijn hart stopte en hij een paar minuten dood was voordat artsen hem reanimeerden. De heer Hill, uit Derbyshire, zei: “Ik wist dat ik bloedde. Ik wist dat het ernstig was. Het personeel bleef in en uit komen om het bloeden te stoppen. Hij voegde eraan toe: “Ik wist dat ik was gestorven. Ik was gescheiden van mijn lichaam. Toen ging ik gewoon slapen en ik werd wakker. Het bloeden was gestopt en ik wist dat het niet mijn tijd was om te sterven.

Bron & Beeld: Dailymail

snor

Vrouw weigert haar snor en wenkbrauw af te scheren ondanks wrede opmerkingen

Vrouw bekent 'slechte' wraakactie voor passagiers die hun stoelen te veel naar achteren zetten in een vliegtuig

Vrouw bekent ‘slechte’ wraakactie voor passagiers die hun stoelen te veel naar achteren zetten in een vliegtuig