in

Vrouw beweert dat niemand haar huis wil bezoeken: ze heeft een ‘spook’ als huisgenoot

Vrouw beweert dat niemand haar huis wil bezoeken: ze heeft een 'spook' als huisgenoot
Beeld: Instagram @mybloodygalentine

Een paranormale onderzoeker heeft onthuld dat niemand haar huis wil bezoeken, omdat ze een ‘spook‘ huisgenoot heeft. Beckie-Ann Galentine, 31, zegt dat haar gekke bezittingen hebben mensen ervan weerhouden om te bezoeken.

Gediplomeerd balsemer

De Amerikaan is een fulltime paranormale onderzoeker en gediplomeerd balsemer. Ze bewaart ouijaborden, gebruikte doodskisten en foto’s van dode mensen in haar huis. Beckie-Anns liefde voor alles wat occult en griezelig is, begon op jonge leeftijd. Ze speelde vroeger in de antiekwinkel van haar ouders en besteedde vaak tijd aan het doorzoeken van items van de onlangs overledene.

In eerste instantie droomde ze dat ze psychische dromen had en deuren met geweld om haar heen sloegen. En haar eerste echte paranormale ervaring was in 2009 toen ze een lichte entiteit zag op een plaatselijke begraafplaats, in de buurt van de plaats waar een familietragedie had plaatsgevonden.

Een “spook” als huisgenoot

Nu gelooft Beckie-Ann, die in Connecticut in de VS woont, dat het bovennatuurlijke in haar huis is nadat gasten hebben gemeld dat ze figuren zien en last hebben van slaapverlamming en lichten die uitgaan. Beckie-Ann is echter niet onder de indruk. Ze zegt namelijk: “Ik kan niets bedenken dat dichter bij het wezen van iemand staat dan het vasthouden van enkele van hun meest sentimentele en intieme bezittingen.

“In mijn huis heb ik alles, van rouwkaarten en postmortale foto’s tot vroege boeken over het occulte.” Bijna alles in het huis van Beckie-Ann is zuinig geweest, inclusief een aantal gebruikte doodskisten. Hoewel Beckie-Ann vindt dat haar ongewone doodskisten het huis een veel persoonlijker tintje geven. Vallen ze niet altijd in de smaak bij gasten.

Bron: Unilad

Beeld: Instagram @mybloodygalentine

Vrouw die "slechte moeder" genoemd wordt verdedigd haar kledingkeuze

Vrouw die “slechte moeder” genoemd wordt, verdedigt haar kledingkeuze

Joey doet een ondeugend voorstel aan een jonge serveerster