in

Vrouw verwezenlijkt haar levenslange droom om de assistente te zijn van een messenwerper!

messenwerper

Een 99-jarige vrouw heeft tijdens een live circusshow haar levenslange droom waargemaakt om het doelwit te zijn van een messenwerper.

Professionele messenwerper

Annie Duplock, uit Leicestershire, stapte in de ring om messen naar zich toe te laten gooien door een professionele messenwerper. De voormalige circusmedewerkster, die over drie maanden haar 100e verjaardag viert, “genoot echt” van de gewaagde ervaring. Bij de grote finale van de Zippos Circus show werd ze opgewacht door een juichende menigte en trotseerde ze de messen met behulp van een wandelstok. Mevrouw Duplock had haar dochter ervan overtuigd haar voormalige baas, circusoprichter Martin Burton, te vragen haar haar levensdoel te laten vervullen.

De dappere bijna-centariër werkte 30 jaar geleden voor het circus om posters op te hangen. “Ze was toen 70 jaar oud en in augustus van dit jaar wordt ze 100 jaar”, aldus de heer Burton. Het publiek van Zippos Circus kreeg te horen hoe mevrouw Duplock de avond ervoor de show had gezien en vervolgens vroeg om deel te nemen als 100ste verjaardagscadeau. “Ik heb altijd al messen naar me toe willen laten gooien”, zei mevrouw Duplock.

Nieuwe poging

Ze heeft ook duidelijk gemaakt dat ze klaar is voor een nieuwe poging. VANAVOND! Annie Duplock – die bijna 100 jaar oud is – heeft gevraagd om het doelwit van de messenwerper te zijn bij Zippos Circus in Coventry,’ twitterde Zippos Circus in een teaser voor het evenement. Op foto’s van het zenuwslopende spektakel staat mevrouw Duplock voor een wit bord, omringd door messen.

De professionele messenwerper, die een felrood shirt draagt, ziet hoe hij messen naar mevrouw Duplock lanceert terwijl ze dapper stilstaat. Over de moed tweette het circus na afloop: Annie Duplock, bijna 100 jaar oud, was vanavond een fantastische messenwerpster! We zijn het hele weekend in Coventry. Hopelijk kunt u erbij zijn!’

Bron: Daily mail

resultaat tatoeage

Man zonder haar laat rand op zijn hoofd tatoeëren en is verbaasd van het resultaat

trouwdag van haar dromen

77-jarige vrouw trouwt met zichzelf en draagt de trouwjurk van haar dromen