in

Vader haast zich om dochter van school te halen:” leraar ziet meteen iet opvallend op zijn broek”

school
Beeld: Facebook

Als ouder wil je alles voor je kind doen en meer. Er is geen taak te groot, geen doel te waardeloos, geen berg te groot. Waarom? Omdat je nooit wilt dat je kleintjes zich bang, verdrietig of alleen voelen. Een vader genaamd Ben Soward, kreeg een telefoontje van zijn 6-jarige dochter, en hij wist dat hij meteen naar haar school moest haasten.

Haasten naar school

Het bleek dat Valeria een klein ongelukje had gehad. Het was niet gevaarlijk, maar Ben wist hoe beschaamd zijn kleine meisje zou zijn nadat ze in haar broek had geplast. Voordat hij zijn dochter ging ophalen, vatte Ben een idee op. Hij bedacht dat er iets moest zijn wat hij kon doen om de situatie voor zijn dochter iets minder schrijnend te maken, en besloot haar in plaats daarvan aan het lachen te maken. Ben goot uiteindelijk water over zijn eigen broek voordat hij in de auto stapte en naar de school reed, aldus de Huffington Post. Daar aangekomen vroeg hij Valerie of hij haar schooltas mocht lenen omdat hij iets moest ‘verstoppen’.

Valerie begreep niet wat haar vader van plan was, maar toen zag ze de enorme natte vlek op zijn kruis. Zodra Valeria zag dat haar vader in ‘dezelfde’ situatie zat, was alles in orde. Eerlijk gezegd wist ik dat ze gekrenkt was, maar ik dacht dat als ik haar aan het lachen kon maken, alles goed zou komen,” zei Sowards. “Ze was helemaal geïrriteerd. Maar toen ze mijn broek zag, kreeg ik die blik van haar waardoor ik wist dat alles in orde was. Alle vaders weten over welke blik ik het heb. En we liepen gewoon de school uit alsof er niets aan de hand was.”

Bron: En.newsner

eerste huis

Moeder van 2 verhuist naar eerste huis maar haar hond begint zich vreemd te gedragen

haai

Man slaat een twee meter lange haai in het gezicht nadat deze hem aanviel