in

Vrouw heeft gênante welkomstverrassing voor beste vriendin op het vliegveld

beste vriendin

We willen allemaal wel een warm onthaal als we na een lange reis aankomen op de luchthaven. Een vrouw uit België besloot haar beste vriendin echter wel een hele speciale verrassing te geven.

Pikante kiekjes

Pilote Charlotte Dielman stond onlangs haar beste vriendin Silke op te wachten op de luchthaven met een buitengewoon interessant naambordje. Charlotte had namelijk een papier vast met daarop de naam van haar vriendin met als grap het logo van ‘OnlyFans’ erboven. De grap zou suggereren dat Silke op het welbekende platform haar pikante kiekjes zou delen.

@pilotcharlotte A warm welcome 😂😂😂 #foryou #fy #prank #funny ♬ CUFF IT – Beyoncé

Genant

Voor Silke was het onthaal door haar vriendin nogal gênant en zij weet zich dan ook geen raad op het moment zij het naambordje met het logo ziet. De video die van het onthaal werd door Charlotte op TikTok geplaatst en werd meer dan 300.000 keer bekeken. In de comments geven enkele Silke groot gelijk voor haar reactie, terwijl andere de grap juist als ‘brilliant’ benoemen.

Het is niet de eerste keer dat Charlotte de aandacht trekt met opmerkelijk bordje. In 2020 ging de vrouwelijke piloot ook al eens viraal toen zij samen met een Australische collega-mensen opriep ‘vliegtickets te kopen zoals zij toiletpapier kochten’, in een poging de luchtvaartindustrie weer een boost te geven tijdens de pandemie.

Bron: Zita.be

Beeld: TikTok @pilotcharlotte & Instagram @captainchris

Zwangere vrouw weigert man geslacht van baby te vertellen na het missen van scan

Influencer laat de ander kant van Bali zien: 'Niet alles wat blinkt, is goud!'

Influencer laat de ander kant van Bali zien: ‘Niet alles wat blinkt, is goud!’