in

Het internet raakt niet uitgesproken over bizarre wenkbrauwbehandeling van vrouw

Het internet raakt niet uitgesproken over bizarre wenkbrauwbehandeling van vrouw

Een schoonheidssalon bezoeken doe je om er mooier uit te zien. Dit had een vrouw in gedachten toen ze een bizarre wenkbrauwbehandeling heeft ondergaan. De vrouw die duidelijk een andere verwachting had, is niet blij met het eindresultaat.

Bizarre wenkbrauwbehandeling

De vrouw, die luistert naar de naam Sarah Donnely, heeft een heel bizarre wenkbrauwbehandeling ondergaan. Het was zo bizar dat ze viraal is gegaan op het populaire sociale media platform TikTok. Duidelijk verbaasd, heeft ze in een video haar volgers deelgenoot gemaakt van wat haar is overkomen. In de video die ze zelf op TikTok geplaatst heeft, zei ze het volgende: “O mijn god, wat heb ik mezelf aangedaan?! Ik weet niet of ik moet lachen of huilen”. De video toont inderdaad een wenkbrauw waarbij jezelf moet denken als de behandeling correct aan toe gegaan is. Het effect dat de behandeling op haar wenkbrauwen gehad heeft, is lachwekkend. Het ziet er misschien voller uit, maar niet het gewenst resultaat.

@sarahdonnelly5 I was trying to keep up with the kids, so I got my brows laminated, and this happened. 🙈 #fyp #foryou #foryoupage #funny #comedy #laugh #eyebrows #gonewrong #hadtoshare ♬ original sound – Sarah Donnelly

Internet raakt niet uitgesproken

Het internet raakt niet uitgesproken over hetgeen Sarah is overkomen. Aan de verschillende reacties is duidelijk te merken dat de volgers het heel erg grappig vinden. Een volger die aangaf hoe grappig het is, reageerde als volgt: “De aflevering van vandaag is gesponsord door ‘Angry Birds’”. Een andere volger vroeg zich op een hilarische toon af: “Probeerde je te lijken op Mr. Bean?”. Gelukkig kon Sarah de verschillende reacties wel begrijpen. Sterker nog, ze kon zelfs erom lachen. Een van haar volgers die de video gezien heeft, zei in principe waar het om draait: “Ik vind de look niet mooi, ik snap het ook niet, maar ik vind jou en je lach fantastisch!”. Ondank alles kon ze toch erom lachen.

Bron: zita.be

Beeld: TikTok @sarahdonnelly5

Man verslaat ontbijt uitdaging van €25 die nog nooit eerder is voltooid

Mysterieuze toestand waarbij mensen dronken worden zonder alcohol te drinken

Mysterieuze toestand waarbij mensen dronken worden zonder alcohol te drinken