in

Australische man reist naar Zweden om de binnenkant van zijn oren te verwijderen

Mensen willen opvallen. Voor sommigen volstaat een bijzonder kapsel, terwijl voor anderen het tatoeëren van het oogwit een goed idee lijkt. Creativiteit kent geen grenzen als het gaat om hoe we ons uiterlijk veranderen. We hebben al eerder berichten geschreven over nieuwe trends met gevaarlijke ingrepen, en de reacties die ze online veroorzaakten. En we respecteren degenen die hun dromen volgen en risico’s durven te nemen om ze te verwezenlijken. Zoals de Australiër Charles Bentley, bijvoorbeeld. Hij is namelijk helemaal naar Zweden gereisd om zijn oren te verwijderen.

Bijna de helft van zijn oren zijn weg

Velen hebben uitgesproken meningen over zijn lichaamsaanpassingen, maar wie zijn wij om anderen te vertellen wat ze moeten doen? Deze Australiër pakte in ieder geval in 2019 zijn koffers en reisde helemaal naar Zweden, om zijn oren aan te passen. En het was niet alleen om een kleine piercing te laten zetten. Nee, Charles wilde de hele schelp uit zijn oren verwijderen, meldt de Daily Mail.

De ingreep werd uitgevoerd door Chai Maibert bij CALM Body Modification in Stockholm, Zweden. Die de gedurfde Australiër hielp aan de nieuwe look die hij wenste, aldus de site twentytwowords. Mr. Maibert beweert dat de enorme gaten in Charles’ oren zijn gehoor niet mogen aantasten. “Om de feiten op een rijtje te zetten – deze procedure maakt je niet doof. Het kan je vermogen om de richting van geluid te horen de eerste week of twee beperken – totdat je geest zich heeft aangepast aan je nieuwe oren,” schreef Chai Maibert op Instagram.

Sterke reacties online

Veel mensen zijn echter sceptisch en de meerderheid denkt dat zijn uitspraak niet waar is. Nadat Chai de foto’s van de operatie op sociale media had gedeeld, ging het er heftig aan toe. Gebruikers vinden dit totale waanzin en vinden dat de lichaamsmodificatie te ver is gegaan.

Een van hen schreef: “Ik wed dat zijn oren fluiten als hij op zijn veganistische fiets rijdt,” aldus de Daily Mail. Sommigen zeiden echter dat het er perfect in orde uitzag en dat degenen die tegen de sociale norm durven in te gaan, moeten worden toegejuicht. Volgens twentytwowords is het zelfs een trend.

Bron: Laughclub

Dansen voor stiefvader

Influencer onder vuur na ‘verontrustende’ video waarin zij in bikini voor haar stiefvader danst

Schuldige beklaagde loopt nonchalant de rechtszaal uit terwijl niemand het door heeft!

Schuldige beklaagde loopt nonchalant de rechtszaal uit terwijl niemand het door heeft!